Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőktől kérdem: ha önbizalomhiá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől kérdem: ha önbizalomhiányosak vagytok,akkor felismerni ezt hogyan lehet? Jelekből esetleg? Már ha lehet! Többször több ember, még nő is tanácsolta, hogy ha nem vagy talpig nagybetűs férfi, nagyon érdemes lenne önbizalomhiányos nőkkel randizni.

Figyelt kérdés

Nyilvánvalóan attól, hogy a hölgy önbizalomhiányos még száz és ezer dolgon múlhat - vagy vérezhet el -, hogy a felek összeillenek-e, vagy egyáltalán nem egymás társaságát keresik. Akár rövid, akár hosszú távon.

Mégis sokan ezt tanácsolták.

dec. 27. 20:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Aki ezt tanácsolta neked, az jól meg akar szívatni.
dec. 27. 20:29
 2/14 anonim ***** válasza:
85%

Szóval most konkrétan lelkileg kicsit sérült nőket keresel?

És kapcsolatotok alatt soha nem dicséred, sőt, direkt leépíted, nehogy legyen önbizalma és elhagyjon? :D

dec. 27. 20:38
 3/14 A kérdező kommentje:

Utolsó, nem értelek...

Miért kellene nem-dícsérni, és lejáratni a nőt, és a többi hasonló rossz dolgot művelni?

Önbizalomhiányos nőket javasoltak erősen, mert ők (szerintük) elfogadóbbak, megalkuvóbbak.

Ettől még - számomra - lehet egy nő értékes! Nem is kicsit! Miért akarnál te tehát rosszat nekik?

dec. 27. 21:04
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Te akarsz nekik rosszat azzal, hogy összejössz velük.
dec. 27. 21:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem eleve te is butaságokra apellálsz, meg akire hallgatsz az is butaságokat hord össze.

Ha saját magadnak nem vagy elég jó férfi, akkor talán azzal kellene foglalkozni, hogy az légy, nem trükközni. Mert lehet fejlődni!

dec. 27. 21:12
 6/14 A kérdező kommentje:

Te akarsz rosszat nekik, hiszen tőled olvastunk borzasztó dolgokat. Ne másra hárítsd a saját tulajdon vélekedésedet.

És még mindig nem értem.

De engem a többiek válasza érdekel!

Ti még írjatok!

Köszönöm!

dec. 27. 21:13
 7/14 A kérdező kommentje:
Ez az előzőnek ment.
dec. 27. 21:14
 8/14 A kérdező kommentje:

"Mert lehet fejlődni!"

Ez nagyon is igaz!

De már kérdeztem, és valami aljas - egyébként nagyon átlátszó - troll idióta miatt vissza nem néztem arra a kiírásomra.

dec. 27. 21:16
 9/14 A kérdező kommentje:
Szóval alig érkezett segítőkész válasz...
dec. 27. 21:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Aham. Tehát a többi válasz nem tetszett, csak az, hogy keress olyan nőt, aki beéri kevesebbel, mint amit nyújtani tud, hátha beéri veled.
dec. 27. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!