Valakinek a tanácsára lenne szükségem. Olyan emberek válaszát még inkább várom, akiknek már volt tapasztalatuk depressziós és önbizalom-hiányos emberekkel. Érdemes még próbálkoznom?
Kicsit lehet, hogy hosszú lesz, de itt a kérdésem:
Megismerkedtem kb három hete egy lánnyal, egy közös ismerősünk révén. Tudtam a lányról, hogy depresszióval küzd és mivel nekem is voltak már ilyen problémáim, biztos voltam benne, hogy nem akkora probléma, amit ne lehetne áthidalni valahogy. Elkezdtem a lánnyal beszélgetni az interneten és egy hete történt meg a személyes találkozás.
Több napot töltöttünk együtt, volt amikor a közös ismerős is velünk volt és voltunk kettesben is. Konkrétumokat nem írok, de voltak ölelkezések, puszik, simogatások és hasonlóak. A lány pedig nem tiltakozott. Szájára is nyomtam egy puszit, nem vágott pofán.
Azt tudni kell róla, hogy akár élőben, akár interneten, hiába mondom neki, hogy szép, meg kellemes társaság, nem fogadja el, hanem mindig rákontráz valahogy. Mindig becsmérli magát, semmit sem tud értékelni.
A találkozás után pedig kérdeztem tőle, hogy hogyan érezte magát, mit szólt ahhoz, hogy kicsit nyomultam és a válasz az volt, hogy jól érezte magát és jól esett neki, amikor megöleltem. Viszont később már azt mondta, hogy nem gondolja, hogy többek lehetnénk barátnál, mert túl komoly vagyok hozzá és nincs meg az a plusz... Utána azt is mondta, hogy szerinte nagyon jól nézek ki és nagyon kedves vagyok.
Egyszerűen nem hajlandó velem találkozni, csak maximum úgy, mint barátok. Később, amikor az értelmére próbáltam hatni, azzal csapott vissza, hogy nem akar megbántani, mert jobban fájna, ha reménykednék és utána hagyna faképnél; illetve nem szeretné, ha én rá pazarolnám az értékes időmet. Azt is mondta, hogy még eddig nem tudott senkibe sem beleszeretni és ha ezután sem fog sikerülni, inkább marad egyedül.
Akkor végül a kérdésem, hogy szerintetek érdemes még foglalkozni vele? Ha igen, akkor hogy próbálkozzak, mert teljesen kimerítettem a lehetőségeimet és nincs már több ötletem. Nekem igazából nagyon bejön a lány, bár bennem is motoszkál az, hogy lehet egy hosszútávú kapcsolat nem működne túl jól vele. Ugyanakkor nem tudom megérteni azt a logikát, hogy egy találkozás után ennyire elutasító valaki. Akkor még megérteném, ha sorban állás lenne, de így nagyon nem. Főleg, hogy ő sem érezte rosszul magát velem.
Vagy mindennek a depresszió és az önértékelési zavar az oka? Ezt azért nem tudom eldönteni, mert nekem is volt ilyen problémám, de ilyen hülyén azért még én sem viselkedtem, pedig klinikai eset voltam.
Kort nem szeretnék írni, mert borzasztóan gyerekesnek érzem magam. :)
(tl;dr kommenteket pedig nem kérek, köszönöm)
# 1, tudom, hogy nehéz, mert én is ilyen voltam, mielőtt meg nem gyógyultam. Viszont én úgy gondolkodom, hogy ha nem lenne beteg, akkor tökéletes kapcsolatunk lehetne, annyi minden közös bennünk.
Ezek a problémák pedig néhány hónap alatt megoldhatóak (és persze néhány százezer forint befizetése után...) Ezért nehéz elengednem a lányt. Évek óta nem találkoztam hasonlóval, aki ennyire megdobogtatná a szívemet.
De jöhetnek még a válaszok, mert kíváncsi vagyok!
Ez a nő egy ócska, másodosztályú szinésznő. Tökéletesen látni az irásod alapján.
Az a nő aki valóban ebben a helyzetben van, az nem csókülózik a faszival, és utána nem ezt a szöveget nyomja. Ez csak az előadásának az első része, ami nem szolgál másra, mint hogy elkezdj utána teperni és az orrodnál fogva vezessen.
Hazug. Tömören ennyi, az egész műsora.
Az a nő aki ilyen helyzetben van, az nem engedi magához közel a férfit, nem engedi, hogy megfogják a kezét, nem csokolózik, és utána nem utasítja el a fazont.stb.
4+
*Megismerkedtem kb három hete egy lánnyal, egy közös ismerősünk révén
Ez is egy előre megrendezett bulit takar. Valószínűleg elég lúzernek nézel ki, és ostobának tart,viszont arra igen, hogy valamilyen okból(pénzed?) ezért lépett igy felé.
# 3:
Tetszik a válaszod és a meglátásod. Erre sajnos én is gondoltam. Az viszont nekem sem kell, hogy megint kihasználjon valaki. Úgyhogy ez elgondolkodtató.
# 4:
Azért nem csók volt az. :) Tényleg csak puszi volt és a kezét ugyan megfogtam, de azt mondta rá, hogy ez már sok és inkább ráhagytam.
Én azt azért kizárom, hogy színésznő, bár tény, hogy vannak elgondolkodtató dolgok... Önbizalom hiányos mégis legalább négy-öt férfi van egyszerre, aki próbálkozik nála. Aztán ő van felháborodva, ha ilyen hülyén visszautasítja őket és azok megharagudnak rá.
A lúzerségre nem tudok mit mondani, pénzem pedig egyáltalán nincs és ezt ő is tudja. Előző kapcsolatom nagyon szépen kihasznált, úgyhogy azért a jeleket már elég jól fel tudom ismerni.
De ha annyira ki akarna használni, akkor ő telepedne rám inkább és nem az történne, hogy hiába ostromlom, nem vagyok képes meghódítani... Itt is visszatérnék az előző kapcsolatomra, ahol konkrétan a lány volt az, aki már első randin lesmárolt és kézen fogva sétálgatott velem. Gyakorlatilag ott, ő szedett engem fel. Itt viszont közel sem így van...
*Önbizalom hiányos mégis legalább négy-öt férfi van egyszerre, aki próbálkozik nála.
Szórakozik velük, érzés nélkül, mert egy egészséges ember nem hogy 4 pasit, de 2-t sem enged magához közel.
Mondom,hogy szórakozik veled ember:D Nő vagyok, és abszolút ismerem az ilyen példányokat, és hanyatt esnél ha megtudnád, hogy a háttérben a pasiknál elesettnek és depisnek magát mutató nő, milyen szövegeket nyom le, az öt körülvevő pasiegyedekről.És hogy vásároltatja meg magának a parfümöt, és a többi cuccot, amiket kinézett, de saját maga sajnálja rá a pénzt.
Elájulnál.
Hát, köszönöm a válaszokat. Most egy kicsit úgy érzem magam, mint az ember, aki először realizálja, hogy a Föld kerek és nem lapos.
Az engem is elgondolkodtatott, hogy több fiúval is próbálkozott egyszerre. Ráadásul emlékszem, hogy amikor feltettem a közös képeket és bejelöltem a helyet, vetített nekem, hogy milyen rosszul esik neki az, hogy rengetegen lebszták azért, hogy itt volt a városban és nem szólt nekik. Aztán én ápolgattam a pici lelkét...
Nem gondoltam volna, hogy ő ilyenre képes lenne, amit te írtál, utsó, de a mai világban már bármi lehetséges..
Mindenesetre még mindig nem vagyok benne teljesen biztos, hogy csak szórakozik velem, de egyre jobban hajlok ez felé. Köszönöm a válaszokat. Ha még valakinek volna ötlete, örülnék ha megosztaná velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!