Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha valaki ducibb de van...

Ha valaki ducibb de van önbizalma akkor felfigyelnek rá a fiúk? Vagy nem számít hogy van önbizalom csak azt nézik hogy milyen duci?

Figyelt kérdés
hogy van ez??

2013. aug. 31. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Attól még nekem nem fog tetszeni és nem lesz számomra vonzóbb.

De van aki a ducikat szereti.

2013. aug. 31. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Akinek nagyobb az önbizalma arra felfigyelnek akár duci akár nem.

Más kérdés,hogy figyelnek fel rá.Ha vicces,társaság középpontja akkor az vonzó,de ha hangos,feltűnösködő,nagyképű abból nem lesz sok jó.

2013. aug. 31. 21:45
 3/8 anonim válasza:
100%
#2 nagyon jó választ adott. ha van önbizalmad de helyén tudod kezelni, akkor az szexi és vonzó tud lenni.
2013. aug. 31. 21:47
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2013. aug. 31. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Ha van önbizalma az nagyon jó, mert határozott egyéniséget mutat.

De attól még számomra külsőre nem lesz szexi.

2013. aug. 31. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze, hogy számít az önbizalom és a kisugárzás! Az mindig pozitív és örömmel teli látvány, ha egy ember jól érzi magát a bőrében legyen az 45 kilós vagy 80.
2013. aug. 31. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:

A helyzet az, hogy felfigyelnek, de nem mindenki. Ne akarj mindenkinek tetszeni, mert akkor kevesebb lesz a sikerélmény, árt az önbizalomnak.

Meg kell tanulni kiszűrni, hogy kinek jössz be és kinek nem, és olyanokra koncentrálni inkább, akiknek tetszel. És náluk igen, nagyon sokat számít az önbizalom, a kisugárzás. :)

2013. szept. 1. 12:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Az önbizalom egy olyan dolog, ami megmagyarázhatatlanul is szebbé tesz, a kisugárzásod olyan lesz tőle, amire akarva akaratlanul felfigyelnek a pasik. Természetesen aki a csont sovány lányokat szereti az nem fog egyből beléd szeretni. Figyelj rá hogy mindig mosolyogj, flörtölj, én a vőlegényemet így fogtam meg.

Amikor neten elkezdtünk beszélgetni nem gondolta velem komolyan, de az első randinkon teljesen levettem a lábáról nem csináltam semmi különöset, mosolyogtam, flörtöltem, és ennyi a recept.

2014. márc. 20. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!