Csúnya vagy? Nem lesz barátnőd!
Ne aggódj. Még mindig változol, barátnőd is lesz később. :)
18/L (szintén kocka :D )
Nyugi, te úgyis akkor a tipikus okos fiúk közé is tartozol, aki ha ügyes, jó állása lesz, és pénze is. Még mindig inkább kell a nőknek egy "kocka", aki biztos megélhetést nyújt, mint aki idénymunkákból él és jó pasi. Hidd el ;)
19/L
1. Ha azt mondod, nem meséled be magadnak akkor máris bemesélted. = állítás hamis. (Busted)
2. Nem hiszem el, hogy létezik ember aki elsétál melletted az utcán, rád néz és azt mondja a szemedbe csúnya vagy. = Busted.
3. 17 éves vagy. Ebben a korban oké, hogy foglalkoztat mi van a lányok lába között, de nyugodtan rá érsz még ezzel ennyire vérre menően foglalkozni később. Mire 20 leszel változik majd a helyzet.
4. Kocka. Nem mindegy, hogy milyen kocka. Mert ebből is van többféle.
- játszol egész álló nap (pl wow, vagy hasonló szarságok)
- játszol egész nap (pl HL, CS, Halo, Assasins'C, stb...)
- bizergálod a gépet egész nap de azért mert érdekel pl PS, sketchup, vagy bármilyen moddelező program, esetleg program írás szempontjából...
No az első a legsúlyosabb. Ebből a stádiumból nem, vagy csak nehezen lehet felgyógyulni (nem véletlenül ezt a szót használtam, komoly függőségről is beszélhetünk). Ezzel nem valószínű, hogy lesz valaha is barátnőd ha így folytatod...
A másodikat majd kinövöd, nem lesz probléma.
A harmadik az okostojás kocka, ebből lesz sok dellád...
Más kérdés? :D
" aki ha ügyes, jó állása lesz, és
pénze is. Még mindig inkább kell a nőknek
egy "kocka", aki biztos megélhetést nyújt, mint
aki idénymunkákból él és jó pasi. Hidd el ;)"
De ugye nem vagytok anyagiasak egy kicsit sem? :D
Jól megvígasztaltad, ha nyíltan kimondtad, hogy a "nõnek" (inkább r.bancnak) majd csak a pénze kell és nem õ!
Én is csúnyának tartottam magam évekig. Majd elkezdtem edzeni, sportolni, és másképp nézek a tükörbe. Ugyanaz az ember vagyok, de több az önbizalmam, és így végre van egy kis kisugárzásom is. Így én végülis 21 évesen kezdtem el élni... most már válogatok a csajok között.
Kitartás kell hozzá, és változni akarás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!