Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya fiúk! Ki az, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya fiúk! Ki az, aki nem adta fel és végül lett barátnője? Ha lett barátnőd milyen lányt sikerült szerezned, számodra külsőre vonzót vagy sem?

Figyelt kérdés

2012. nov. 22. 16:32
 1/3 anonim ***** válasza:

helloka!:D

van egy ismerősöm elég jó haverom:) sok csajnál be probálkozott.nálam is.de általába csak a szép jobb csajoknál probálkozott.egyszer akart tőle egy csunyácskább lány vmit,de visszautasítottta mert csúnya volt.az előtt meg nekünk mondta adumályát h nem mindne a külső..ööoké.xd

2012. nov. 22. 16:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Nincs olyan :)
2012. nov. 22. 18:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok csúnya, olyan erős 4-es egy 10-es skálán. De csak a 8-10 pontos nők jönnek be, így maradtam inkább egyedül. 38/f
2013. febr. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!