Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak egy olyan fiúval, akinek nem volt még barátnője?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem vele, és megtetszett. A tesójától megtudtam, hogy nem volt még barátnője. Amikor beszélünk mindig próbálom szóbahozni a témát, de nem igazán mond magáról semmit. Azt mondják, hogy nagyon tetszem neki, meg én is látom rajta, hogy zavarban van meg végignéz, stb. De nem lép semmit. Lehet, hogy fél, vagy szégyelli? Mit tehetnék, hogy közelebb kerüljek hozzá? Amúgy 22 éves.
2012. okt. 31. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Fél kezdeményezni.Nincs tapasztalata fél,hogy elszúrja

Cselekedj te.

2012. okt. 31. 13:23
 2/8 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb, ha te kezdeményezed az ismerkedést. Bár lehet, hogy még a legnyilvánvalóbb jelre sem reagálna, annyira félénk. (Tudom, mert én is voltam hasonló cipőben, de a konkrét sztorit inkább nem írnám itt le.)
2012. okt. 31. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

engedd el! Akinek nem volt 22 évesen barátnője annál valami gáz van. Illetve nem erre találták ki és csak a csalódás lesz belőle. Ő ezt már tudja, ezért nem lép semmit. Tapasztalatból mondom.

26/f

2012. okt. 31. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Szo.pd le!
2012. okt. 31. 13:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, h tetszik neked, és egyúttal hívd el randira! Ha ebből nem ért, akkor semmiből.
2012. okt. 31. 13:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Adj neki egy szimpátia-pipát randi után. Attól megjön az önbizalma.
2012. okt. 31. 18:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Próbálj te nyitni felé. Hármasra meg ne hallgass.
2012. okt. 31. 21:05
 8/8 Emberek ***** válasza:
a 3-as válasz szerintem értelmetlen. ezúttal ne is vedd figyelembe! hívd el randizni, ha nem érti mit akarsz, akkor így járt. de egy próbát megér. egyébként én is ilyen voltam, kis félénk, de utána erőt vettem magamon, elhívtam randizni a kiszemeltet, és most a barátnőm! lehet, hogy majd ő is rájön erre, és kezdeményezni fog. de ha te indítasz, akkor lehet hogy megjön egy kicsit az önbizalma, és nem fog zavarba jönni. remélem segítettem
2012. nov. 1. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!