Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy 'hódítanátok' meg egy olyan fiút, akinek nem nagyon volt még barátnője és nem is az a csajozós fajta?
Mond meg neki h. majd lenne e kedve ezt meg azt csinálni.
Ha komolyabb dolgot is akarsz vele akkor is valahogy vezesd rá.
1. válaszoló: komolyra gondolom
2, 4. válaszoló: nem vagyok perverz, és 16/L vagyok. A perverz szót a fantáziájára értettem.
3. válaszoló: köszönöm az egyetlen normális választ...
Harmadik vagyok.
Á, szóval tényleg lány vagy? Azt hittem, hogy egy bátortalan fiú a kérdező, aki kérdezni akar, de próbálja másnak kiadni magát, mert cikinek érzi.
Szóval: ha a fiú félénk, akkor pont a bátorítás kell neki. Szerintem ha látja, hogy közeledsz hozzá, bátrabb lesz majd. Én is ilyen voltam, nagyon féltem a kezdeményezéstől, de ha a lány kicsit segített, akkor már nem volt gond.
Szóval nem hiszem, hogy nehéz dolgod lenne, csak add egy kicsit a lovat alá.
én is hasonló vok, sztem ülj 1 kicsit közelebb hozzá, ilyesmi ;) ha olyanrol beszéltek kézfogás nállam beleférne.;) ilyesmi. privibe irj ha folytathatom;)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!