Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy 'hódítanátok' meg egy olyan fiút, akinek nem nagyon volt még barátnője és nem is az a csajozós fajta?
Na, ha jó kapcsolatban vagytok, az jó kiindulási alap. Szerintem nem kell rá várnod, ha akarsz tőle valamit, közeledj felé. Nem aranyszabály az, hogy a fiúnak kell kezdeményeznie.
Szerintem a legjobb, ha finoman kezdeményezel, ülj hozzá közelebb, hajtsd a fejed a vállára, öleld meg, ilyesmi. A reakcióiból úgyis látni fogod, hogy tetszik-e neki, vagy sem (minden bizonnyal tetszeni fog neki). A lényeg, hogy érezze a közeledésedet, hogy máshogy viselkedsz, mint egyébként szoktál.
A legfontosabb pedig a kommunikáció. Beszélgessetek minél többet, és ha úgy jön ki, ne félj beszélni az érzéseidről.
Nem vagyok "szakértő" ebben a témában, de szerintem ezek viszonylag egyszerű és következetes dolgok, nem nagyon rúghatsz mellé.
Akkor bátorság powa ++ kell nekem.. :)
Köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!