17-18 évesen nehéz olyan találni, akinek bejönnek a ducibb csajok?
Elkezdtem fogyókúrázni,mert érzem hogy jobbat is ki lehetne hozni az alakomból, de nyilván nem fog egyik percről a másikra sikerülni.
Szerintem az arcom egészen szép, csinosan öltözöködök.
Az önbizalmam annyira nincsen a helyén, de ameddig nem sikerül elérni azt az alakot amire vágyok, addig is szeretnék fiúkkal ismerkedni.
Most nagyjából ilyen alakom van: [link]
esetleg válassz egy nem korodbeli,10-12 évvel idősebb fószert.
ők megraknak ducin is.
Ne csináld már!
Ízlések és pofonok. Hidd el, egy csomó pasinak pont ilyen az ideálja! Szóval nyugodtan ismerkedhetsz, ducin is találsz magadnak párt, ha keresel! 28/N
Jaj ugyan nálam sokkal fontosabb a belső egy szép mosoly meg egy kedves pillantás és pont az ilyen alkatú lányokat szeretem ; )
És ha valaki azért van veled mert külsőre bejössz neki attól jobb lesz?
17/f
Első!Ha annyira dugni akarnék, biztosan találnék valakit!Csak az a helyzet, hogy egyrészt fiatal vagyok at egyéjszakás ,,kapcsolatokhoz", másrészt jelenleg nem ilyenre vágyok.
Kedves Második!Nagyon nehéz, mert nincsen senkinek a homlokára írva az, hogy milyen lányok jönnek be neki...
Elmondom neked az ismerőseim 90 százalékának az ilyen lányok jönnek be ha a belsőd is stimmel nekem te lehetsz az álom nő : )
Ha meg te jól érzed magad a testedben ne változtass magadon és ne legyél csont kollekció mert azt senki sem szereti : )
jah senki nem szereti csak a korosztálya 90%a.
azért ne ringassunk már álomvilágba senkit se.
én pl szeretem, ma is olyat nézegettem a vonaton, vmi 25 éves kék cicanadrágos hurkáskát xD volt is palia, tök boldognak tűntek. Vmér az ilyenektől még mielőtt észrevenném kb fel is izgultam... ami furcsa mert nem így kéne lennie :D
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!