Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 17-18 évesen nehéz olyan...

17-18 évesen nehéz olyan találni, akinek bejönnek a ducibb csajok?

Figyelt kérdés

Elkezdtem fogyókúrázni,mert érzem hogy jobbat is ki lehetne hozni az alakomból, de nyilván nem fog egyik percről a másikra sikerülni.

Szerintem az arcom egészen szép, csinosan öltözöködök.

Az önbizalmam annyira nincsen a helyén, de ameddig nem sikerül elérni azt az alakot amire vágyok, addig is szeretnék fiúkkal ismerkedni.

Most nagyjából ilyen alakom van: [link]

2013. máj. 26. 14:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%

esetleg válassz egy nem korodbeli,10-12 évvel idősebb fószert.

ők megraknak ducin is.

2013. máj. 26. 14:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne csináld már!

Ízlések és pofonok. Hidd el, egy csomó pasinak pont ilyen az ideálja! Szóval nyugodtan ismerkedhetsz, ducin is találsz magadnak párt, ha keresel! 28/N

2013. máj. 26. 14:29
 3/14 anonim ***** válasza:

Jaj ugyan nálam sokkal fontosabb a belső egy szép mosoly meg egy kedves pillantás és pont az ilyen alkatú lányokat szeretem ; )

És ha valaki azért van veled mert külsőre bejössz neki attól jobb lesz?

17/f

2013. máj. 26. 14:32
 4/14 A kérdező kommentje:

Első!Ha annyira dugni akarnék, biztosan találnék valakit!Csak az a helyzet, hogy egyrészt fiatal vagyok at egyéjszakás ,,kapcsolatokhoz", másrészt jelenleg nem ilyenre vágyok.

Kedves Második!Nagyon nehéz, mert nincsen senkinek a homlokára írva az, hogy milyen lányok jönnek be neki...

2013. máj. 26. 14:34
 5/14 anonim ***** válasza:
90%

Elmondom neked az ismerőseim 90 százalékának az ilyen lányok jönnek be ha a belsőd is stimmel nekem te lehetsz az álom nő : )

Ha meg te jól érzed magad a testedben ne változtass magadon és ne legyél csont kollekció mert azt senki sem szereti : )

2013. máj. 26. 14:41
 6/14 anonim ***** válasza:

jah senki nem szereti csak a korosztálya 90%a.

azért ne ringassunk már álomvilágba senkit se.

2013. máj. 26. 14:44
 7/14 anonim válasza:
Ne fogyókúrázz, sportolj! :) Attól formásabb leszel, és biztosan fogysz is valamennyit. Ha fogyózol, csak kínzod magad és nem leszel formásabb, hiszen az izmaidból is veszítesz az önsanyargatással.
2013. máj. 26. 14:44
 8/14 anonim ***** válasza:
velem is ugyan ez a helyzet :/ de tényleg nagyon nehéz olyan pasit találni aki szereti a ducikat!
2013. máj. 26. 16:00
 9/14 anonim ***** válasza:

én pl szeretem, ma is olyat nézegettem a vonaton, vmi 25 éves kék cicanadrágos hurkáskát xD volt is palia, tök boldognak tűntek. Vmér az ilyenektől még mielőtt észrevenném kb fel is izgultam... ami furcsa mert nem így kéne lennie :D

f19

2013. máj. 27. 00:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen lányok jönnek be:) SZERETLEEEK!!!:)
2013. jún. 12. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!