Hogyan tudnék megbékélni a tudattal, hogy én aranyosnak, cukinak tartott, bájos képű, szép szemű srácként alig va lány, akinek bejönnék ők is általában olyanok, akiket a legtöbb fiú észre sem vesz, míg a lányok nagy része tele van rajongókkal?
"Hogyan tudnék megbékélni a tudattal, hogy én aranyosnak, cukinak tartott, bájos képű, szép szemű srácként"
Én nem tudom mely környéken laksz, de itt a kondizó fiúk kifejezetten a hasonlókat akarják kiirtani, lassan már nagy zászlókat lebegtetve, hogy mi van a mai hülye, elferdült ízlésű csajokkal, hogy "azok a kis b?zik" kellenek nekik (bocs, idéztem!)
Tehát az fura számomra, hogy nem vagy senkinek az esete???
Közeledsz valakihez? Ha olyan vagy, amilyennek leírod magad, esetleg ez lehet a gond.
Küldj képet és megmondom hogy mi lehet a gond veled. Én nem hiszem hogy egy valóban jó külső adottságokkal rendelkező srác nem talál magának csajt.
Amúgy a cuki, bájos, szép szavakat használtad magadra, amik nem igazán férfiasak. Lehet hogy nem is vagy igazán férfias jellem?
Na mindegy, ha küldesz képet, akkor megpróbálok segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!