Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék megbékélni a...

Hogyan tudnék megbékélni a tudattal, hogy én aranyosnak, cukinak tartott, bájos képű, szép szemű srácként alig va lány, akinek bejönnék ők is általában olyanok, akiket a legtöbb fiú észre sem vesz, míg a lányok nagy része tele van rajongókkal?

Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy a lányok nagy része mindegy hogy néz ki, mert kap hódolókat még így is, mintha fiú többlet lennne a fiataloknál és az is durva, hogy míg van egy csomó fiú ismerősöm, akik szinglik, addig minden csajnak van párja, akit ismerek. Annyira szar, hogy akármelyik csaj is tetszik meg nekem, arról tuti kiderül, hogy van pasija vagy nem vagyok az esete. :(
2013. máj. 23. 21:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ne békélj meg vele, hanem tegyél róla, hogy ne így legyen
2013. máj. 23. 21:36
 2/15 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? :)
2013. máj. 23. 21:36
 3/15 anonim ***** válasza:

"Hogyan tudnék megbékélni a tudattal, hogy én aranyosnak, cukinak tartott, bájos képű, szép szemű srácként"

Én nem tudom mely környéken laksz, de itt a kondizó fiúk kifejezetten a hasonlókat akarják kiirtani, lassan már nagy zászlókat lebegtetve, hogy mi van a mai hülye, elferdült ízlésű csajokkal, hogy "azok a kis b?zik" kellenek nekik (bocs, idéztem!)

2013. máj. 23. 21:37
 4/15 anonim ***** válasza:

Tehát az fura számomra, hogy nem vagy senkinek az esete???

Közeledsz valakihez? Ha olyan vagy, amilyennek leírod magad, esetleg ez lehet a gond.

2013. máj. 23. 21:38
 5/15 anonim ***** válasza:

Küldj képet és megmondom hogy mi lehet a gond veled. Én nem hiszem hogy egy valóban jó külső adottságokkal rendelkező srác nem talál magának csajt.

Amúgy a cuki, bájos, szép szavakat használtad magadra, amik nem igazán férfiasak. Lehet hogy nem is vagy igazán férfias jellem?

Na mindegy, ha küldesz képet, akkor megpróbálok segíteni. :)

2013. máj. 23. 21:42
 6/15 anonim ***** válasza:
Tökmindegy, férfias "jellem"-e a szó hagyományos értelmében. Errefelé egy ilyen külsejű srác szinte bármilyen jellem lehet... (ha sokat nyafog, legfeljebb beragasszák a száját- viccelek persze- de úgy is kell a csajoknak :)
2013. máj. 23. 21:44
 7/15 anonim ***** válasza:
a kondizós srácokról csak annyit, hogy ha már valaki a személyiségével nem éppen ér el sikert a csajoknál és agyilag sincs topon, akkor marad ez a lehetőség(mármint a kondi).
2013. máj. 23. 21:44
 8/15 A kérdező kommentje:
Csajok írták fb-n egyik képem alá, hogy cuki meg aranyos vagyok.
2013. máj. 23. 21:45
 9/15 anonim ***** válasza:
Azesti hiszti adag.
2013. máj. 23. 21:46
 10/15 Noydra ***** válasza:
Az írásod alapján nem lehet esetleg... Hogy hát izé... B*zi vagy ? :D
2013. máj. 23. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!