Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék megbékélni a...

Hogyan tudnék megbékélni a tudattal, hogy én aranyosnak, cukinak tartott, bájos képű, szép szemű srácként alig va lány, akinek bejönnék ők is általában olyanok, akiket a legtöbb fiú észre sem vesz, míg a lányok nagy része tele van rajongókkal?

Figyelt kérdés
Úgy látom, hogy a lányok nagy része mindegy hogy néz ki, mert kap hódolókat még így is, mintha fiú többlet lennne a fiataloknál és az is durva, hogy míg van egy csomó fiú ismerősöm, akik szinglik, addig minden csajnak van párja, akit ismerek. Annyira szar, hogy akármelyik csaj is tetszik meg nekem, arról tuti kiderül, hogy van pasija vagy nem vagyok az esete. :(
2013. máj. 23. 21:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ismerem azokat, akiknek ezt írják a képei alá... lehet, hogy túlzok, de az még b.zi is lehet szegény, heterot csinálnak belőle. :D Ha akarja ha nem... :DD

Tehát, TÉNYLEG én is kíváncsi lennék, milyen a külsőd. :O

2013. máj. 23. 21:48
 12/15 anonim ***** válasza:

A gyengébbek kedvéért: ez más, mint amikor egy srác közeledik, a csaj meg lerázza "igazán aranyos vagy (de)..." szöveggel.

Ha maguktól írják a képei alá, milyen cuki, aranyos, akkor az lefordítva annyit tesz, hogy egy szobába kerülve vele valószínűleg szétszednék. :))

2013. máj. 23. 21:50
 13/15 anonim ***** válasza:
sztem jó ha aranyos vagy meg cuki, esetleg küldesz képet?
2013. máj. 24. 16:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Próbálkozz sok lóvéval és fekete BMW-vel - annyi csajod lesz meglásd, csak győzzed!
2013. máj. 26. 14:02
 15/15 anonim ***** válasza:
Aha, és lenyúlják, közben megcsalják aranyos cukikkal akiket szintén pénzelnek a pénzéből:DDD láttam már sok ilyet :PP
2013. máj. 26. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!