Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Az igazi nő a szemeivel hódít, nem a melleivel. " Igen ám, de mit tegyen egy olyan lány (én) akinek nincs igéző tekintete, bájos arca, csábos mosolya viszont irigylésre méltó alakom és cicim van?
ez nehéz kérdés,mert jó teste szinte bárkinek lehet,de átlagos arcból szépet csinálni...?
esetleg lehet,hogy kéne beszélned egy sminkessel,hátha tud még tanácsokat adni,mit hangsúlyozz ki
azzal nem értek egyet,hogy a formás test adottság feltétlen.
a formás testben évek munkája,rengeteg edzés és tudatos táplálkozás,sok idő van belerakva.
és hidd el,ha egy komoly fitnesz modell nyáron végigmegy az utcán,rövidnaciban,szoknyában,akkor is tömegkarambol helyzeteket idéz,ha nincs annyira jó feje,annyira nézi mindenki leesett állal.
és ez ér többet,mint egy nagyon szép arc,de puhány test,akit akkor sem lehet rávenni az edzésre,ha fegyvert fogok a fejéhez,inkább a halált választja,tehát lusta-rest személyiség.
Szerintem a tekinteteddel sincs baj( bár a fene se tudja ezt kép nélkül megmondani), hanem csak több önbizalom kellene :)
Belső értékeket meg úgy kihagytad, ahogy vannak .
Ne aggódj,nem gondoltam komolyan.
Amúgyis parázok a Gyk-s lányoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!