Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Az igazi nő a szemeivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Az igazi nő a szemeivel hódít, nem a melleivel. " Igen ám, de mit tegyen egy olyan lány (én) akinek nincs igéző tekintete, bájos arca, csábos mosolya viszont irigylésre méltó alakom és cicim van?

Figyelt kérdés
Végülis az, hogy valakinek szépek a szemei ugyanannyira adottság, mint a szép nagy mellek és a formás test. Valóban az első úgymond többet ér de rám leginkább akkor figyelnek fel a pasik ha kivágott ruhákat hordok, vagy feszülőset...Akármennyire szépen sminkelem ki magam, akkor is csak az átlagos szintet ütöm meg és ez számomra nagyon bosszantó, hogy kb ki kell pakolnom mindenemet azért, hogy tetszem a férfiaknak. Igazából nem tettem fel konkrét kérdést, csak várom a pasik és olyan lányok véleményét erről a témáról akik hasonló cipőben járnak, ti hogy oldjátok meg ezt a dolgot?
2013. márc. 17. 23:14
1 2 3
 21/27 The Other ***** válasza:
88%

Ha eleve nem is lehetett komolyabb folytatás, akkor nem is kérdés, hogy egyikőtök sem akart komolyat...

Vagyis az "alkérdésre" a válasz: Csak azért bókol, hogy megkapjon.

A fő kérdésedre pedig sok választ kaptál. A lényeg: lehet testtel is hódítani, de akkor ne csodálkozzon az ember lánya, ha ribizliként lesz kezelve. De ugyanez a helyzet akkor is, ha valakinek szép arca/szeme van és csak azokat használja. Magyarul csak külsőséggel horgászva jó eséllyel csak felszínes halak fognak a horogra akadni.

És hogy elkanyarodjak itt: mondhatnád, hogy ennek ellenére összefuthatsz 1 normális hapsival is (elvégre ők is szeretik a csinos lányokat). De hidd el nekem, hogy ha "túl kihívóan" mész ismerkedni, akkor mindig körül fog zsongani 5-10 kangörcsös ösztönlény, és a normálisabb férfiak pedig nem fognak beállni a sorba, hogy versenyben nyalják a s.gged a díszhuszárokkal, átlátszó bókokat lövöldözve...

2013. márc. 18. 00:14
 22/27 A kérdező kommentje:
The Other köszi a választ, hát azt hiszem akkor még várat magára a normális férfi. :/ Mert ugye mint fentebb említettem nekem meg megy könnyen az ismerkedés.
2013. márc. 18. 00:20
 23/27 A kérdező kommentje:
*nem megy
2013. márc. 18. 00:21
 24/27 anonim ***** válasza:
hát én ezzel fordított helyzetben vagyok. az arcom szép, de szörnyen kicsi a mellem, szóval nem azt hangsúlyozom, hanem pl a lábam. egyébként meg nem muszáj ahhoz szépnek lenni, hogy szép legyen a mosolyod!
2013. márc. 18. 07:13
 25/27 anonim ***** válasza:

Ezeket az "igazzy nő így meg úgy" struktúrájú idézeteket a komplexusos, idegesítő nők találják ki és terjesztik, akik nem tudnak valamilyen objektív tényt elfogadni a vlággal vagy magukkal kapcsolatban, és megpróbálják ráerőszakolni a világra a gondolataikat.

Egyébként jól jártál szerintem, mert a szimpatikus emberek arca automatikusan megszépül - legalábbis az én szememben, magamból tudok kiindulni - de a mellük nem lesz nagyobb :D

22/F

2013. márc. 18. 08:57
 26/27 anonim ***** válasza:
Nekem tengerkék színű szemeim vannak,hosszú lábaim,hosszú barna hajam és sportos alakom,melleim elég kicsik,az arcom is elfogadható,jófej,okos és vicces vagyok,mindig mosolygok,és sajnos még így sem volt még egyszersem barátom.:S Csinálhatok bármit,a kiszemelt fiúnak nem tetszek...inkább lennék olyan mint te....
2013. márc. 23. 01:04
 27/27 anonim ***** válasza:
utolsó: lehet kicsi túl sokat hangoztatod élőben hogy kedves okos jófej szexi vagy. örülj neki ha elégedett tudsz lenni magaddal, de ha ezt hangoztatod is az elég beképzelten tud hangzani. ha viszont nem szoktad mondani meg kimutatni öntetszésed akkor egyéb gond van.
2013. márc. 24. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!