Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Az igazi nő a szemeivel hódít, nem a melleivel. " Igen ám, de mit tegyen egy olyan lány (én) akinek nincs igéző tekintete, bájos arca, csábos mosolya viszont irigylésre méltó alakom és cicim van?
Ha eleve nem is lehetett komolyabb folytatás, akkor nem is kérdés, hogy egyikőtök sem akart komolyat...
Vagyis az "alkérdésre" a válasz: Csak azért bókol, hogy megkapjon.
A fő kérdésedre pedig sok választ kaptál. A lényeg: lehet testtel is hódítani, de akkor ne csodálkozzon az ember lánya, ha ribizliként lesz kezelve. De ugyanez a helyzet akkor is, ha valakinek szép arca/szeme van és csak azokat használja. Magyarul csak külsőséggel horgászva jó eséllyel csak felszínes halak fognak a horogra akadni.
És hogy elkanyarodjak itt: mondhatnád, hogy ennek ellenére összefuthatsz 1 normális hapsival is (elvégre ők is szeretik a csinos lányokat). De hidd el nekem, hogy ha "túl kihívóan" mész ismerkedni, akkor mindig körül fog zsongani 5-10 kangörcsös ösztönlény, és a normálisabb férfiak pedig nem fognak beállni a sorba, hogy versenyben nyalják a s.gged a díszhuszárokkal, átlátszó bókokat lövöldözve...
Ezeket az "igazzy nő így meg úgy" struktúrájú idézeteket a komplexusos, idegesítő nők találják ki és terjesztik, akik nem tudnak valamilyen objektív tényt elfogadni a vlággal vagy magukkal kapcsolatban, és megpróbálják ráerőszakolni a világra a gondolataikat.
Egyébként jól jártál szerintem, mert a szimpatikus emberek arca automatikusan megszépül - legalábbis az én szememben, magamból tudok kiindulni - de a mellük nem lesz nagyobb :D
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!