Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » "Az igazi nő a szemeivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Az igazi nő a szemeivel hódít, nem a melleivel. " Igen ám, de mit tegyen egy olyan lány (én) akinek nincs igéző tekintete, bájos arca, csábos mosolya viszont irigylésre méltó alakom és cicim van?

Figyelt kérdés
Végülis az, hogy valakinek szépek a szemei ugyanannyira adottság, mint a szép nagy mellek és a formás test. Valóban az első úgymond többet ér de rám leginkább akkor figyelnek fel a pasik ha kivágott ruhákat hordok, vagy feszülőset...Akármennyire szépen sminkelem ki magam, akkor is csak az átlagos szintet ütöm meg és ez számomra nagyon bosszantó, hogy kb ki kell pakolnom mindenemet azért, hogy tetszem a férfiaknak. Igazából nem tettem fel konkrét kérdést, csak várom a pasik és olyan lányok véleményét erről a témáról akik hasonló cipőben járnak, ti hogy oldjátok meg ezt a dolgot?
2013. márc. 17. 23:14
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Kedves Ember:

Én kivétel vagyok, mert akármennyit eszek nem hízok meg, magas vagyok és vékony, mégis formás (sokan azt hiszik h műmelleim vannak:D ) Nem sportolok aktívan semmit...

Ja, azért nem mosolygok mert fogszabályzó kéne :D Nem olyan durva amúgy, de akkor is...

2013. márc. 17. 23:30
 12/27 anonim ***** válasza:

Képet küldesz?

Akkor tudnék véleményt mondani...

Amúgy nyilván felfigyelnek egy olyan lányra, aki kipakolja a látványosságait... az ilyenek sokszor könnyen kapható ribik! :)

Szóval ha komolyabb kapcsolatot szeretnél, akkor nem célszerű ribisen öltözni... persze úgy is lehet!

Egy kis sminket meg rakhatsz fel, ami még olyan szolid és jól áll! ;)

2013. márc. 17. 23:32
 13/27 The Other ***** válasza:
82%

A "szemeivel hódít"-ot nem szó szerint kell értelmezni te lány! Vagyis nem azzal, hogy szép szeme van, hanem a tekintetével, tágabban értelmezve a kisugárzásával, viselkedésével. Azaz egy szép arcú, gyönyörű szemű nő is nézhet bambán, ami nem túl csábos...

Oda akarok kilyukadni, hogy ha valaki a "szemeivel hódít", akkor azon látszik az is, hogy elég sok mindent tud(na) nyújtani a kinézett férfinak. Vagyis, szinte bármelyik nő tud a szemeivel hódítani (az természetesen benne van a pakliban, hogy a bányarémek nem, de ismétlem, nem a szemekről van szó).

Továbbá, azt is megjegyezném, hogy ha valaki FŐLEG a testével hódít, akkor az ne csodálkozzon azon, ha csak a teste fog kelleni! Ha valaki szexkapcsolatot akar, akkor oda tényleg elég egy miniszoknya+köldökig kivágott feszülős felső, de ha komolyabbat, akkor a személyiségét is bele kell adni a dologba.

25F

2013. márc. 17. 23:35
 14/27 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék képet küldeni, leírtam, hogy a fejem gáz a testem meg jó... :D

Persze amúgy igyekszem nem ribisen öltözködni, nem is nagyon szoktam.

2013. márc. 17. 23:36
 15/27 anonim ***** válasza:
küldesz privátban egy képet? nem tudom elhinni hogy olyan borzasztó lenne a tekinteted :) amúgy mosolyogj többet, az mindenkinek tetszik. csúnya mosoly nincs!
2013. márc. 17. 23:36
 16/27 A kérdező kommentje:

Nem, azért nem egy bányarém vagyok...

Most ismerkedem egy férfival akinek állítólag tetszik az arcom, többször mondja, de el tudom képzelni róla, hogy csak azért bókol h megkapjon.

2013. márc. 17. 23:41
 17/27 The Other ***** válasza:

#16: Akkor teszteld le, elvégre a csajok profik az ilyesmiben. Például az, hogy 5-6 hétig csak "randizgattok", de semmi szex. Ha ezt kibírja és nem lép le, akkor lehet, hogy komolyabb a szándéka. (Mondjuk ez attól is függ, hogy hány évesek vagytok)

Illetve ha eddig mindig "kipakolósan" öltözködtél, amikor találkoztál vele, akkor legyél konzervatívabb és nézd meg a reakciót.

2013. márc. 17. 23:46
 18/27 A kérdező kommentje:
Már szexeltünk egyszer... Csak azért gyanítom, hogy hazudik mert most külföldön van egyedül és unatkozik, és azt akarja hogy menjek ki hozzá pár napra. De ez már más téma :D
2013. márc. 17. 23:50
 19/27 The Other ***** válasza:

Ha már szexeltetek, de utána nem lett semmi komolyabb folytatás, akkor nem kell Nostradamusnak lenni ahhoz, hogy rájöjj, csak b@szni akar. Ha jön a kangörcs, akkor keres. Ha nem mész, akkor keres mást. Ha nem jön más, akkor tovább keres (téged). Ilyen egyszerű :)

De már kezdem furán érezni magam, hogy hapsi létemre nekem kell ilyen alapigazságokat elmagyarázni...

2013. márc. 17. 23:55
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem is lehetett komolyabb folytatás mert külföldön él... Nagy ritkán jön Budapestre, amúgy minden nap keres és beszélünk, még a repülőjegyemet is kifizetné, és állítása szerint amióta megismert nem kavart más lánnyal dehát nem tudom...Egyszer azt mondta hogy neki mindenféle lány tetszik, szóval ha ő állítja hogy szép vagyok az még nem jelent semmit. :D De tényleg nagyon elkanyarodtunk a témától.
2013. márc. 18. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!