Elég kicsi az önbizalmam de úgy érzem ideje lenne valami sportot űzni.A suliban nagyon megtetszett a röplabda és elég jól is ment nekem.Nem tudom hogy szeptembertől elkezdjem edzés szerűen űzni,félek hogy emiatt kicikiznek akár az osztálytársaim akár azok akikkel egy csapatba kerülök.Egyáltalán bírnám én ezt a sportot?Ha nem akkor valami más?Kérlek segítsetek!!!
köszi a gyors választ :) akkor lehet elkezdem a röpizést
2012. aug. 23. 17:09
3/9 anonim válasza:
Miért ne? A röpi egy viszonylag laza játék, rugalmas szabályokkal... Lazán csinálhatod.. A sport beli sikerek pedig NEM duciság vagy éppen vékonyság kérdése! (itt nyilván nem az intenzív sportokra gondolok, sőt nem is erre..) Egy vékonyka lány is lehet esetlen a röpiben, mert nincs hozzá mozgás koordinációja, vagy labdaérzéke.. Szóval, ha szeretnéd csinálni, akkor hajrá!
2012. aug. 23. 18:38
4/9 A kérdező kommentje:
okéés köszönömm :)
2012. aug. 24. 00:49
5/9 anonim válasza:
Attol fugg mit ertesz a "duci" alatt....en 3 eve roplabdazok es a felesleges kilok sokban hatraltatnak...ugras, vetodes stb... attol fugg mennyire gondolod komolyan, amator szinten nem nagy gond, es attol fugg, h mennyi rajtad a felesleg...mondjuk ugy +5 kg-ig rendben te ha +15 van akk az mar eleg gaz... szerintem probald meg es meglatod van-e egyaltalan van-e tehetseged...de ne arra szamits h olyan legyen mint a suliba h utogetjuk a labdat es ha atmegy a halo felett akk jo ha nem ugy is jo... es ne hidd azt h egesz oran roplabdazgatni fogsz, hanem az edzes nagyresze gyakorlatokbol, illetve ero es kitartas fejlesztesevel telik, foleg az elso napokban az egyetlen lehetoseg h talalkozz a labdaval az lesz ha az edzo oda tesz h passzolj a fallal.
2012. aug. 24. 18:08
6/9 anonim válasza:
szerintem ha elég jól megy, még nagyon jó játékos is lehetsz. mi voltunk már egy pár meccsen és a ducibb lányok is nagyon jók voltak. Hajrá! Sok sikert!
2012. aug. 26. 15:57
7/9 A kérdező kommentje:
okéé köszi a választ :)
2012. aug. 26. 23:57
8/9 Kriszti8 válasza:
énis röpizek:DDelőször énis paráztam de azután nagyon élveztem és tök jó sport és az a legjobb mikor másnapra rohadt izomlázad lesz*-*szerintem próbáld meg ha csúfolnak érte azt szard lexddszerintem egy nagyon jó sport úgyhogy csináld.:)egyébként ha fogyni akarsz akkor ne a röpit válaszd sztem mert vannak nála sokkal zsírégetöbbek.pl.:kosár,hip-hop
remélem kipróbálod és sikered lesz:DD
ismerek egy lányt akinek szintén önbizalomhiánya volt és duci is volt de ő lett a legjobb röpis az egész sulijában.
6.os volt és még a 9.eseket is leverte:)szal szerintem próbálkozz:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!