Hogyan érhetem el nyárra az 54-55 kg-t? 14/L
14 éves lány vagyok. 170 cm/59 kg. Nem szeretem magamat, hájasnak tartom magam. Régebben sokkal ducibb voltam de azóta sokat nőttem és nyúltam. Mindenkitől azt hallom(rokonok,ismerősök), hogy hogy lefogytam stb. De én nem érzem így jól magam. 54-55 kg szeretnék lenni. És mielőtt páran írnátok,hogy "nem kell fogynod, ez ideális súly számodra..." ezt ne írja senki, tudom,hogy ideális a súlyom... de sajnos nem sportolok semmit, nem mozgok és sokszor rám is jön a nasizhatnék... De elszeretnék kezdeni mozogni, és helyesen enni. Ha minden nap vagy másnap kimegyek valamit mozogni mondjuk sima séta vagy görkori,bicikli és rendes étrend lefogyhatok nyárra? Nagyon szeretnék már lapos hasat mert én leginkább hasra hízok. De igazából mindenből fogynék szóval nem az a vágyam,hogy csak hasból fogyjak mert tudom,hogy helyi zsírégetés nincs.
Előre is köszi a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!