Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hol tudna sportolni Budapesten...

Hol tudna sportolni Budapesten egy kicsit duci 12/L?

Figyelt kérdés
edzőterem,tanfolyam stb segítsetek köszi
2012. febr. 20. 18:10
 1/8 anonim ***** válasza:

minden iskolában vannak tanítás után edzések.

küzdősportot keresnék, azok még el is mennek normális sportnak.

2012. febr. 20. 18:30
 2/8 anonim válasza:
én is budapesti vagyok és én csak simán elmegyek este futni a környékre egy órát annál jobb nincs is 16/f
2012. febr. 20. 20:03
 3/8 A kérdező kommentje:
tudom , hogy vannak s suliba nem megyek nem szeretném , hogy az osztálytársaim meg tudják és nem találok semi normálist a sulin kívül.
2012. febr. 20. 21:28
 4/8 anonim ***** válasza:

ez olyan mint amikor valaki szomjas, de nem jó neki a víz.

talán vissza kéne venni a kényességből, ez van. kicsit lehetetlen elvárásaid vannak. ilyeneket is meg lehet oldani: fogadj fel egy magánedzőt.

2012. febr. 20. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:

GreenTea

Bárhó'!

2012. febr. 20. 22:13
 6/8 A kérdező kommentje:

neem azért az ,mert a sulimba van kosár , atlétika,vívás

na a víváson van egy gyerek aki vajnem megölt atlétikán pedig a tanár hülye nem birok 100 fekvőt csinálni kosáron pedig ha rosszul csinálok valamit tesi 1 szóval???

2012. febr. 21. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Budapesten több 100 iskola van, sportpályával és vélhetően mindegyikben több edzés van mindegyikben.

a vívás egyébként szép sport. ez a valaki majdnem megölt dolog meg hülyeség. mi legjobb barátaimmal többször is edzés közben kis híján egymás halálát okoztuk, hát figyelni kell, ez van. jó tapasztalat lesz majd egy olyan helyzetre, amikor esetleg tényleg meg akarnak ölni. már ismerős lesz a szituáció. tehát a vívást ajánlom a sulidban.

2012. febr. 21. 14:44
 8/8 A kérdező kommentje:
és esetleg tudsz valami jó kis kartes helyet?
2012. febr. 21. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!