Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőktől kérdem: ha önbizalomhiá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőktől kérdem: ha önbizalomhiányosak vagytok,akkor felismerni ezt hogyan lehet? Jelekből esetleg? Már ha lehet! Többször több ember, még nő is tanácsolta, hogy ha nem vagy talpig nagybetűs férfi, nagyon érdemes lenne önbizalomhiányos nőkkel randizni.

Figyelt kérdés

Nyilvánvalóan attól, hogy a hölgy önbizalomhiányos még száz és ezer dolgon múlhat - vagy vérezhet el -, hogy a felek összeillenek-e, vagy egyáltalán nem egymás társaságát keresik. Akár rövid, akár hosszú távon.

Mégis sokan ezt tanácsolták.

dec. 27. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez nagyon rossz tanács. Mit jelent a talpig férfi/nagybetűs férfi? Neked? Én elárulom, hogy mindenkinek mást. Ugyanis egy férfi érezheti magát talpig férfinak pl ha szereti a kocsikat, vagy a focit, vagy ha gondoskodhat a családjáról. Mások attól ha főzhet a családjára mert ügyes a konyhában, van aki az autóvezetéstől, vagy éppen hogy megértő társ. (Ezek csak példák)

Teljesen mindegy, hogy ki mitől érzi magát annak, millió dolog lehet. A nők meg attól látnak valakit férfinak hogy milyen tulajdonság fontos nekik az adott férfiban. Az önbizalomhiányos nők sem fognak csak azért lenni valakivel mert megsajnálják azt a férfit aki önbizalomhiányos.

dec. 27. 22:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Milán tízes? Ezt mégis MIRE írtad?! Idézd a (szerinted) idevágó részt!
dec. 27. 22:36
 13/14 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Nem sajnálat!

De miért írok, ha senki nem olvassa?

"Önbizalomhiányos nőket javasoltak erősen -> mert ők (szerintük) elfogadóbbak, megalkuvóbbak."

Emiatt akartak segíteni ezzel.

dec. 27. 22:36
 14/14 anonim ***** válasza:

Én például egy önbizalomhiányos nő vagyok.

Ez tény, tehát erről felesleges is vitatkozni.

A rosszabb napjaimon azzal kompenzálok, hogy a szokottnál is jobban nézzek ki, és felveszem a legkeményebb álarcom. Ugyanis nem szeretném, ha bárki észrevenné, hogy gyenge vagyok, és kihasználva ezt, bántana. Egy ilyen napon, ha összefutsz velem az utcán, biztos, hogy nem az jut eszedbe, hogy jé, ennek a csajnak semmi önbizalma. Sőt...!

Velem ismerkedni pedig kimondottan küzdelmes. Ugyanis abból indulok ki, hogy biztosan nem is érdeklek senkit, maximum azért választana engem, mert nem akad épp jobb szexre. Innen szép nyerni. Fel is szokták adni.

Persze nem mindenki, például a tipikus bántalmazók, akik a love bombingot tökélyre fejlesztették, meg a nárcisztikusok, akik mindig tudják, hogy mit akarsz hallani. De egy pár pofára esés után megtanultam őket kiszűrni. Nagyon egyszerű: ők jönnek be. Tehát le is zárom az egész ismerkedést.

Mivel ez a tökéletes 22-es csapdája, ezért egyszerűen úgy oldom meg, hogy egyáltalán nem ismerkedek. Például semmilyen társkeresőn nem vagyok fent.

Viszont nem véletlenül lett önbizalomhiányom. Kellett hozzá pár xar kapcsolat. Jó párkapcsolati tapasztalatom nincs. Vagyis: sokkal jobban is érzem magam szingliként. A pasikat inkább kerülöm, ahol csak lehet.

Kérdező: sok sikert!

Bár szerintem egy felszabadult, magabiztos bulitündérkével vagy egy tinderen a csodára váró introvertálttal könnyebb dolgod van. Akkor is, ha nekik egy párkapcsolathoz le is kell tenni valamit az asztalra, és nem jönnek össze akárkivel.

dec. 28. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!