Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyit várjunk az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit várjunk az első alkalommal ilyen idősen?

Figyelt kérdés
Én 33/N vagyok, egy 44 éves férfival ismerkedek. Még az elején vagyunk, szex még nem volt. Viszont egymásba gabalyodtunk már (hosszabb csókolózás), szóval ennyi idősen szerintetek mennyit érdemes várni az első alkalommal?

febr. 16. 19:31
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha mindketten szeretnétek, akkor felesleges várni.
febr. 16. 19:36
 2/17 A kérdező kommentje:
Azt elhagytam, hogy egy helyen dolgozunk.
febr. 16. 19:37
 3/17 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem felesleges várni, ha kívánjátok egymást.

Mire?

Minek?

Mi lesz jobb?

febr. 16. 19:38
 4/17 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem vagy rá kész akkor várj arra még kész leszel. Tök mindegy hány éves vagy ha nem akarsz, félsz valami miatt akkor ne menj bele.
febr. 16. 19:49
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Te szeretnél még várni? Mindegy mennyi idős vagy, ha vagy kész rá akkor nem vagy kész rá. Csak elrontod ha erőlteted.

Viszont ha nem akarsz várni csak a megítélésedet félted, akkor tojj le magasról minden aggályt és élvezd az életet azzal akit szeretsz

febr. 16. 19:51
 6/17 anonim ***** válasza:
60%
Ha kívánjátok egymást felesleges várni, mondjuk én munkahelyi kapcsolatba soha nem mennék bele.
febr. 16. 19:52
 7/17 anonim ***** válasza:
21%
Nem kakilunk ott ahol eszünk. Rá fogsz fázni rendesen...
febr. 16. 19:53
 8/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszem az is tart vissza, hogy munkatársak vagyunk...
febr. 16. 19:55
 9/17 anonim ***** válasza:
22%
Ezert aem kezdek munkatarssal ... Ha vege valakinek le kell lepnie sajnos. Keves ember kepes visszallni ha belegabalyosott valakibe a melohelyen.
febr. 16. 20:39
 10/17 anonim ***** válasza:
13%
Fejezd be vele még nem késő, eszedbe ne jusson szexelni vele, vagy kapcsolatba fogni.
febr. 16. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!