Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinos lenne ha első alkalommal szex is lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok, lany vagyok 29 a pasi 31, felnőttek, a neten ismerkedtem meg vele, nagyon jol kijovunk, hétvégén találkozunk.
Viszont az eddigi beszélgetésünkböl nagyon ott van a kémia.
Attól tartok ha első randin szex is lesz akkor konyu verünk fog tartani. Nem vagyok gyerek de eléggé regi modi vagyok, 4 honapja voltam utoljara pasival es bevallom vagyon vonzodom hozzá.
Gáz lenne szerintetek mar az első aklakommal a szex?
Ha megvan a kölcsönös vonzalom és a vágy akkor nem lenne az. Igazából nem ettől függ, hogy mennyire lesz tartós a dolog.
Én pl nem kezdeményeznék az első randin ilyesmit, de ettől még nem gondolnám, hogy ezért valaki könnyű vérű lenne.
2024. máj. 9. 06:32
2/41 anonim válasza:
És hogy tervezed, felmész egy tökidegen lakására? Vagy felviszel ey idegent a saját lakásodra? Azt sem tudod milyen ember, ki ő, mi ő...ennyire soha nem tudnék megbízni senkiben. Neten bármit mondhat magáról, vagy igaz, vagy nem.
Szerintem enyi idősen nem azon kelne ragodnom hogy tök idegen, mert akar ket honapig is mondhat magáról amit akar.
2024. máj. 9. 07:10
5/41 anonim válasza:
Azt csinálsz, amit akarsz. Ami neked jól esik. A párommal találkoztunk és úgy alakult, hogy felmentem hozzá. Vonzódtunk egymáshoz nagyon. Másfél éve együtt vagyunk. Nem kell ezt túlmisztifikálni.
2024. máj. 9. 07:14
6/41 anonim válasza:
max ki használ párszor es eldob, tul leszel rajta nem nagy dolog.
2024. máj. 9. 07:19
7/41 A kérdező kommentje:
Utolso, az a jövő zenéje, viszont szerintem ha kiakar hasznalni akkor nem irna 2 heten keresztül minden nap, egyszerubb akkor bemenni egy klubba es ott használjon ki valakit
2024. máj. 9. 07:22
8/41 A kérdező kommentje:
A kerdesem az hogy kinos lenne szex az első randin rögtön, ezt a temat pedig pasi mas szemszögből latya mint a nő, ezert vartam inkább pasik véleményét
2024. máj. 9. 07:24
9/41 anonim válasza:
Normális pasinak nem kínos, akinek az az meg selejt...ennyi.
2024. máj. 9. 07:57
10/41 anonim válasza:
Nem is tudom, hajt a tatár vagy mi történik, ha nem bújsz ágyba rögtön egy idegennel?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!