Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinos lenne ha első alkalommal szex is lenne?
Sziasztok, lany vagyok 29 a pasi 31, felnőttek, a neten ismerkedtem meg vele, nagyon jol kijovunk, hétvégén találkozunk.
Viszont az eddigi beszélgetésünkböl nagyon ott van a kémia.
Attól tartok ha első randin szex is lesz akkor konyu verünk fog tartani. Nem vagyok gyerek de eléggé regi modi vagyok, 4 honapja voltam utoljara pasival es bevallom vagyon vonzodom hozzá.
Gáz lenne szerintetek mar az első aklakommal a szex?
Pasitól függ
A volt barátommal a harmadik randin szexeltünk, utólag mondta ha hamarabb lett volna nem lett volna belőle komoly (2 és fél évig jártunk)
A mostani párommal első alkalommal volt szex, nagyon szerelmes, másfél éve vagyunk együtt
Szóval neked kell eldönteni milyen típus a pasi
N
"Utolso, az a jövő zenéje, viszont szerintem ha kiakar hasznalni akkor nem irna 2 heten keresztül minden nap, egyszerubb akkor bemenni egy klubba es ott használjon ki valakit"
Ezt rosszul gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!