Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinos lenne ha első alkalommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinos lenne ha első alkalommal szex is lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lany vagyok 29 a pasi 31, felnőttek, a neten ismerkedtem meg vele, nagyon jol kijovunk, hétvégén találkozunk.

Viszont az eddigi beszélgetésünkböl nagyon ott van a kémia.

Attól tartok ha első randin szex is lesz akkor konyu verünk fog tartani. Nem vagyok gyerek de eléggé regi modi vagyok, 4 honapja voltam utoljara pasival es bevallom vagyon vonzodom hozzá.

Gáz lenne szerintetek mar az első aklakommal a szex?

2024. máj. 9. 06:11
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
76%

Hogyha párkapcsolat a cél, szerintem érdemes sokat beszélgetni, programra járni, hogy megismerd, amire első pár randi szerintem tökéletesen alkalmas. Hogyha egyből szexre ugrasz könnyen előfordulhat, hogy egy pillanatról másikra kidob és nem alakul ki mély kötődés, hiszen csak szexeltek.

Igazából ezt kell mérlegelni, hogy szexkapcsolatot avagy komoly kapcsolatot keresel.

2024. máj. 9. 08:23
 12/41 anonim ***** válasza:
76%

Én úgy lennék vele, hogy ha már kibírtam 4 hónapot, akkor nem ezen a pár héten fog múlni, ami még eltelik, ha jól alakul ezzel a fickóval. Jobb nem elsietni a testiséget, én nem kockáztatnám, hogy elmúljon benne a varázs azáltal, hogy anélkül volt szex, hogy igazán belém tudott volna habarodni.

De ha számodra nincs tétje, hogy ez komoly lesz-e vagy sem, akkor természetesen semmi akadálya.

2024. máj. 9. 08:38
 13/41 anonim ***** válasza:
92%
A 11-el értek egyet. Ha komolyat szeretnél, inkább még ismerkedjetek. Persze úgyis lehet ki fog dobni szex után, de első talin szexelni egy idegennel sehogy sem jó ómen.
2024. máj. 9. 08:38
 14/41 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem nem kínos/gáz, de jó kérdés, hogy milyen jövőt vet előre. Nem csak neki lehetnek ettől előítéletei, hanem neked is. Tehát magaddal beszéld meg ezt.

Én véleményem az, hogy franc, tényleg ritka az, hogy valakivel ilyen egyszerűen megy az ismerkedés, én szeretem átadni magamat a történéseknek, kiélvezni minden pillanatát. Ha szexig jut a dolog, akkor úgy.

2024. máj. 9. 08:43
 15/41 anonim ***** válasza:
37%

Nem csinálnék ilyet, de kinek mi. Annyira érdekesnek tartom, amikor emberek kibirnak 15-20 évet a szexszel (amíg ugye az ember el nem veszti a szüzességet), de utána néhány hónap szexmentessegtol teljesen becsavarodnak. Ezt sosem tudtam megérteni.

Nagyon sok férfi ha nem is tudatosan, de tudat alatt nem akar komoly kapcsolatot olyan nőtől, aki egyből rábólint a szexre. Ritkán hallottam olyan sztorit, hogy első alkalommal volt szex, aztán sírig tartó kapcsolat lett belőle, azért nem ez a gyakoribb felállás.

Mindig úgy éreztem, nőkkel és férfiakkal kapcsolatban is, hogy ha valaki ennyire a szexre akar koncentrálni az első pár alkalommal már, akkor vagy csak dugni akar vagy annyira unalmas, hogy úgy gondolja, ez a legizgalmasabb része, a legjobb, amit mutatni tud magából.

25N

2024. máj. 9. 08:53
 16/41 anonim ***** válasza:
43%
15# Amíg nem tudod milyen szexelni, nyilván nem vágysz annyira rá, mint mikor már tudod milyen jó. Meg nálam hatalmas stressz levezető is..:D
2024. máj. 9. 09:05
 17/41 anonim ***** válasza:
61%
Én 5 éve voltam nővel még sem feküdnék le valakivel első randin
2024. máj. 9. 09:19
 18/41 anonim ***** válasza:
40%

16

Oké, hogy vágysz rá, de ne menjünk már le állat a, nem kell remegni a szex hianytol néhány hónap után basszus…

2024. máj. 9. 09:21
 19/41 anonim ***** válasza:
0%
Én is ezt mondom, évek teltek el és még sem vergődök a hiányzol de hát a nők már csak ilyenek gszokták hogy bármikor szexelhetnek
2024. máj. 9. 09:24
 20/41 anonim ***** válasza:
34%
Annak a 15-20 évnek a jó része gyerekkor, bakker. Magától értetődő, hogy a 3 vagy a 9 éves "kibírja"... Felnőttként is van persze, aki évekig simán, csak annak eleve nem túl magas a libidója, demiszexuális, esetleg aszexuális, de ne ők legyenek már beállítva egyedüli normálisnak. Meg ami még itt szokás, hogy masztizgass csak akár egész életedben, elégedj meg ennyivel, nincs ezzel semmi probléma, sőt, még jobb is...
2024. máj. 9. 09:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!