Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kinos lenne ha első alkalommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinos lenne ha első alkalommal szex is lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok, lany vagyok 29 a pasi 31, felnőttek, a neten ismerkedtem meg vele, nagyon jol kijovunk, hétvégén találkozunk.

Viszont az eddigi beszélgetésünkböl nagyon ott van a kémia.

Attól tartok ha első randin szex is lesz akkor konyu verünk fog tartani. Nem vagyok gyerek de eléggé regi modi vagyok, 4 honapja voltam utoljara pasival es bevallom vagyon vonzodom hozzá.

Gáz lenne szerintetek mar az első aklakommal a szex?

2024. máj. 9. 06:11
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
57%
Egy kicsit várasd már magad és a pasast is, úgy még jobban fog esni a szex, mintha egyből belevetitek magatokat. Tapasztalat. Ha jobban húzzátok a másik agyát, annál nagyobb lesz a kielégülés.
2024. máj. 9. 09:28
 22/41 BeefEater ***** válasza:
68%

Ha mind a ketten akarjátok, akkor hajrá.

Csak akkor lenne kínos, ha egyikőtök még nem kész rá, csak a másik kedvéért teszi meg.

Szerintem ez nem befolyásolja, hogy hosszú távon mi lesz.

2024. máj. 9. 12:25
 23/41 anonim ***** válasza:
37%

4 hónapja voltál utoljára pasival? Azta. Te egy igazi hős vagy! :D

(Sztem ez kamu, azt írja, h ő amolyan régimódi lány... Hát persze)

2024. máj. 9. 13:06
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Ne akarj előre úgymond forgatókönyvíró lenni.

Az ilyeneket mindig az adott szituáció hozza, vagy nem...

Érezd jól magad vele, O is veled, a többit meg hagyd történni.

2024. máj. 9. 13:37
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit, hogy én férfiként a legtöbbször így menten bele egy ismerkedésbe, és tényleg kiszámíthatatlan lett a " következmény", de legalább nem stresszeltem ezen. Sok sikert!

24#' es

2024. máj. 9. 13:39
 26/41 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
2024. máj. 9. 19:18
 27/41 anonim ***** válasza:
70%

Nem gàz . Nemrég volt egy hasonlo esetem, ense akartam elsore de megse birtam ki. Azota a srac duplan rajong ertem. Nezd inkabb ebbe az iranyba. Persze xsak ha teis akarod ha nem akarsz szexelni semmikepp ne menj bele.

25n

2024. máj. 9. 19:24
 28/41 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem nem ezen múlik. Simán lefeküdtem első randin a férjemmel 8 éve. Én úgy vagyok vele, hogy ha mindkét fél akkor és ott akarja akkor felesleges játszmázni. Mondjuk én olyan nagy varázsnak sem gondolom, nekem a szex az csak szex. De amúgy egyéjszakások után is mindig még a pasik írtak rám hogy találkozzunk, akár randizzunk rendesen. Pedig nem vagyok egy olyan nagy eresztés amúgy. Szóval az én tapasztalataim alapján ha jó volt az a bizonyos alkalom, akkor nagyon nem ábrándulnak ki, sőt.
2024. máj. 9. 23:19
 29/41 Oldfire ***** válasza:
47%
Ez egy éjszakás kategória. Ürít és fenn áll a veszélye, hogy ott hagy. A helyedben nem adnám oda magam egyböl. Azért legyen már annyi eszed. Tudom jó lenne, de ha vársz még picit még jobb lesz. Meg tanul a hapsid várni. Ha meg vár, akkor igazán szimpatikus vagy neki.
2024. máj. 10. 05:18
 30/41 anonim ***** válasza:
Hát nem gáz,viszont azért okosan kell csinálni.Ha lesz folytatás akkor lehet főnyeremény,ha meg nem lesz,akkor lehet megalázva érzed magadat.Halgass a belső hangra.
2024. máj. 10. 05:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!