Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem el első alkalommal a barátnőmet egy romantikus helyre randizni ? Kissé bővebben lentebb.
Ismerkedem épp egy nővel ő 22éves én 25vagyok.
Csak pár hete tartjuk a kapcsolatot, semmi különös nem volt még kötünk egy csókon kívül.
A nő részéről annyi, hogy ki jelentette számára romantika kell! Romantikus hely, romantikus esemény.
Na meg ugye saját részről sem engedhetem meg magamnak, hogy az első randin például egy tescoba vigyem kajálni.(Amivel nincs baj de kissé romantikusabb helyre szeretném vinni őt)
De azért túl tolni sem akarom a dolgot mivel az első randi és nem a kezét kérem meg!
Ahogyan ő is el mondta nekem, hogy ne esek túlzásba annyira.
Szóval szeretnék egy normális első randit elkészíteni e hét vasárnapra. Valami mégsem átlagos helyszínel de mégse legyen unalmas, és átlag.
Szóval mi legyen az első közös programom egy olyan nővel akit tulajdonképp még én magam sem ismerek igazából?
A virágot nem szereti a csokit nem eszi az ékszert nem hordja ezt ő maga mondta akkor mit vigyek neki ha találkozunk vasárnap?
Nincs nagyon kivel megbeszélnem ezt a dolgot szóval jó lenne pár jó tanács! Előre is köszönöm!
Alig ismered, de már kijelento módban írod, hogy kislányos és nehezen kezelhető. XD
Vagyis gondolom van rá indok...
Minek mész vele egyáltalán akkor randizni?
Se virágot, se csokit nem adnék neki hanem fityiszt.
Légy romantikus, de ne legyen ajándék, ne vidd túlzásba. Lókakit neki ha olyan elvarasai vannak. Együtt kellene eldonteni hogy hova szeretnétek menni, vagy nem kijelenteni, hogy mit akar amikor nem is ismeritek egymást jóformán. Nem csodálkozom, hogy komplikáltnak tüntetted fel, mert az, az elvárásai az egekben a nagy semmire. Ha én te lennék tényleg elbucsuznek inkább tőle örökre.
N
Kb ja igen! Csak én nem ennyire nyersre akartam megfogalmazni ezt.
De egy jó helyre elvinni megéri őt, ha megkapom tőle azt amire én is hajtok tőle :)
Főzzél neki valamit, azért odavannak a nők. Gyertyafényes vacsora.
29/n, már párszor belefutottam ebbe, nehéz egy olyan pasinak nemet mondani, aki ilyen finomat főzött nekem :D
8.
+ akkor már lehetett sejteni, hogy van ott lóvé, ráadásul oda is adja, ha kéred. Jackpot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!