Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hova vigyem el első alkalommal a barátnőmet egy romantikus helyre randizni ? Kissé bővebben lentebb.
Ismerkedem épp egy nővel ő 22éves én 25vagyok.
Csak pár hete tartjuk a kapcsolatot, semmi különös nem volt még kötünk egy csókon kívül.
A nő részéről annyi, hogy ki jelentette számára romantika kell! Romantikus hely, romantikus esemény.
Na meg ugye saját részről sem engedhetem meg magamnak, hogy az első randin például egy tescoba vigyem kajálni.(Amivel nincs baj de kissé romantikusabb helyre szeretném vinni őt)
De azért túl tolni sem akarom a dolgot mivel az első randi és nem a kezét kérem meg!
Ahogyan ő is el mondta nekem, hogy ne esek túlzásba annyira.
Szóval szeretnék egy normális első randit elkészíteni e hét vasárnapra. Valami mégsem átlagos helyszínel de mégse legyen unalmas, és átlag.
Szóval mi legyen az első közös programom egy olyan nővel akit tulajdonképp még én magam sem ismerek igazából?
A virágot nem szereti a csokit nem eszi az ékszert nem hordja ezt ő maga mondta akkor mit vigyek neki ha találkozunk vasárnap?
Nincs nagyon kivel megbeszélnem ezt a dolgot szóval jó lenne pár jó tanács! Előre is köszönöm!
Írhattad volna, hova valósiak vagytok.
Pesten azért elég turbékoló teázót lehet találni, ilyen a Sirius pl. Vagy főzz neki te magad. Ha szexelni akarsz vele, praktikusabb.
Csokit, virágot nyilván nem adnék neki, ha nem szereti. Sőt, mást sem. Hívd meg, de ajándék felesleges.
10
Tudom-tudom, tisztesseges nő, csak!!! es kizárólag, csóró pasival áll le, aki mindig a körülmények aldozata, mamahoteles, és semmit nem ért el az életben! Másreszt, en kerestem akkor többet, (és most is csak 200ezerrel ment fölem ami a keresetet illeti) de köszönöm a kedves szavakat! 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!