Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt mondta a lány első találko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta a lány első találkozón, hogy ismerős vagyok neki, ez mi lehet?

Figyelt kérdés

Ez lehet egy jel, hogy egymásnak lettünk teremtve?

Tutira nem ismerhetjük egymást, nemrég költözött ide Erdélyből.

jan. 30. 10:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti, hogy ismerős vagy neki.

Budumtss.

jan. 30. 10:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt akibolyant mondott hogy tuti ismerjuk egymast , en mondtam biztos nem , meg csak nem is eltunk egy varosban gyerekkent..
jan. 30. 10:41
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak olyan szabvány fejed van, es a vonásaid emlékeztetik valakire. Ne gondold túl, semmi végzet vagy más szánalmas baromság...
jan. 30. 11:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Ram is mo dtak nok, nem lett belile semmi. Otthon az asszony mit szolt volna hozza szerinted? Feldobjak a labdat az unatkozo asszonyok.
jan. 30. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!