Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg ismertem egy lányt,beszélg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg ismertem egy lányt,beszélgetünk nagyon bejön,úgy érzem én is neki minden jel arra mutat,el hívtam vacsorázni mondta hogy át gondolja Kedveskedek neki reggelit viszek. Meddig érdemes várni hogy ő is nyisson felém?

Figyelt kérdés
ma 09:54
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jel mutat arra, hogy te is bejössz neki, azon kívül, hogy a randit elutasította?
ma 09:59
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Milyen jelek mutatnak arra, hogy bejössz neki?
ma 09:59
 3/23 anonim ***** válasza:
86%
Kedveskedsz neki? Inkább benyalsz neki punci reményében! Papucsnak néz és te hülye arra vársz mikor rakja szét. Soha napján!
ma 10:01
 4/23 A kérdező kommentje:

Busz sofőr vagyok ő sí jegy kezelő,mikor lát 100 m ről integet,

Mondja h jó lenne kávézni meg sajnos kevés időm van mindig vele beszélgetni,mikor oda megyek ki van engedve a haja,20 perc múlva mikor megyek arra vissza már fel van kötve meg kis apróságok telefonozik meg sem kérdezem,de meg magyarázza hogy csak rendel pár dolgot

ma 10:06
 5/23 A kérdező kommentje:
3. Lehet benne valami nem ilyen vagyok csak “felruházom” hogy ő más milyen mindig én én,ezért kérdezem meddig érdemes várni mert nem vagyok és leszek senki papucsa
ma 10:08
 6/23 anonim ***** válasza:
27%

Megismertem

Beszélgettünk

Elhívtam

Átgondolja

Helyesírás,...tudod!

ma 10:09
 7/23 A kérdező kommentje:
Ő osztrák,nemet billentyűkön van Bocsi de nem helyes írás leckét akarok venni hanem kérdést tettem fel amiért az oldal van
ma 10:16
 8/23 anonim ***** válasza:
60%
#7 Pedig bármilyen hihetetlen, de ha meglátja, hogy így írsz neki, akkor onnantól elvágtad magad. Olvasni is rossz, hogy így írsz, fogalmazol, olyan mintha nem is vennéd komolyan a másikat, az ilyenektől a hideg is kiráz, és nem is írok vissza.
ma 10:24
 9/23 anonim ***** válasza:
41%
Őszinte részvétem a lánynak!
ma 10:42
 10/23 anonim ***** válasza:
78%
Kérdezd meg, hogy meddig szeretne még gondolkozni azon, hogy elfogadja-e a vacsorameghívásodat.
ma 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!