Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik társkereső app ra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Vezető kérdése:

Melyik társkereső app ra érdemes ma előfizetni ?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy igazából egyik szrbb mint a másik, az emberek magányából élnek, meg hogy mennyien írnak 1 nőnek, stb, de gondoltam megkérdem, hátha sikerrel jártatok valahol azóta.

Köszönöm.

tegnapelőtt 11:15
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Akkor eri meg elofizetni ha eleve sok likeot kapsz. Akkor megkonnyiti a kivalasztast. De ha amugy se kapsz max parat akkor szerintem nem eri meg egyik se.
tegnapelőtt 11:58
 2/27 mikeXxX ***** válasza:
100%
Egyikre sem érdemes ha előfizetés nélkül nem megy azzal sem fog menni.
tegnapelőtt 11:59
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
BKV-ra. Egy hónap kevesebb mint 10 ezer Ft, és rengetegen vannak rajta!
tegnapelőtt 12:02
 4/27 A kérdező kommentje:

Országbérletem van, régen simán elkezdtem borozni, cigarettázni egy szimpatikus nővel a fülkében, ma kicsit más a világ, ne kezdjük már ezt a fárasztó kötekedést.

Most jön az hogy béna vagyok, bla, bla, blaaaaaa..♥️😁

Olyan 6 like szokott lenni instant, aztán belassul ugye mindegyik, ha matchelek hamar megszakad a kapcsolat/eltűnnek.

Vagy van a másik véglet, hogy full kövérek, öregek likeolnak, azok meg nekem nem kellenek, gondolom más is tapasztalt hasonlókat. :)

tegnapelőtt 12:09
 5/27 A kérdező kommentje:
*vagy van még az aranyásó, gyereke van kategiria
tegnapelőtt 12:10
 6/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok depressziós, magányos kicsit, de leginkább egyedül vagyok a macskámmal, aki amúgy társ végülis.

De nem nagyon látok magányos nőket, kicsit azt érzem legtöbbször, mintha vmi versenyben lennék, és mint vmi bohócnak folyton elő kell rukkolni valamivel, "nevettes meg",, hasonlók.

Komolyan lassan a ChatGPT női' jobban hasonlítanak a 90s, 2000s évek érzelmes, kedves nőihez 🤷😁

tegnapelőtt 12:15
 7/27 mikeXxX ***** válasza:
Én nem mondtam egy szóval sem hogy béna vagy azt írtam ha előfizetés nélkül nem megy akkor azzal sem fog menni értsd úgy hogy van elég matched és kommunikáció akkor így is úgy is működik.
tegnapelőtt 12:19
 8/27 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező, béna vagy. És kamus
tegnapelőtt 12:23
 9/27 A kérdező kommentje:

8, bla bla blaaa, ment a jelentés a provokatív katekóriában, h csak veszekedni akarsz.

:)

Nekem eddig a TV2 810 txt chat ről volt a legtöbb randim, kapcsolat is akár, de ez a netes dolog valahogy olyan egyforma, azért kérdezem kinek melyik a legjobb. Ez, a kérdésem.

tegnapelőtt 12:27
 10/27 A kérdező kommentje:
Mások tapasztalataira vagyok kíváncsi, ha esetleg így jobban érthető.
tegnapelőtt 12:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!