Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkereső app ra érdemes ma előfizetni ?
Tudom, hogy igazából egyik szrbb mint a másik, az emberek magányából élnek, meg hogy mennyien írnak 1 nőnek, stb, de gondoltam megkérdem, hátha sikerrel jártatok valahol azóta.
Köszönöm.
Amelyiken a lehető legtöbb valós felhasználó van. Ez jelenleg a Tinder és a Badoo.
Ettől még nem fog öledbe pottyanni a manna. S igen sokan írnak 1-1 nőnek, ahogy ugyebár a pasik sem csak 1 nőnek írnak nemigaz?
Köszönöm szépen,!
Hát, Én 40 évesen, habár kimondottan jóképűnek mondanak, nem írok soknak, csak akin látszik hogy nem a pénzre hajt
(Luxuséttermes, tengerparton pucsító, stb, csúnya, gyerekes=X.
Pl tök átlag, ül egy könyvvel, stb, introvertáltra ráírok.
Köszönöm az eddigi tapasztalatokat!
40 évesen gyerek nélküli nöt akarni, hát..... Sok sikert!
Amúgy a tindert próbáld meg, ha valóban nem vagy bányarém.
Nem vagyok az, hát nekem így alakult hogy az uccsó kapcsolatomban szerető voltam, sok csalódás után ez 8 évig kényelmes volt, aztán végül 10 év után előkerült' a családja.
(Érdekes, bonyolult 😁)
Én már 20 évesen akartam gyereket, akkor ilyeneket kaptam hogy :
" Én még élni akarok", stb
Köszönöm az infókat, akkor a Tindert beizzítom, fent vagyok, van is már pár like.
Csak az van még ezekkel, hogy azt vettem észre hogy miutát sms/netes chat után összejöttem valakivel, az az után is, mint barát, írkált a többivel, ez elég zavaró tud lenni, mivel Én, töröltem magam mindig mindenhonnan, ha megvolt valakivel a kapcsolat.
Szóval a tartalékosok😁..
De, oké, akkor Tinder, köszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!