Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik társkereső app ra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Vezető kérdése:

Melyik társkereső app ra érdemes ma előfizetni ?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy igazából egyik szrbb mint a másik, az emberek magányából élnek, meg hogy mennyien írnak 1 nőnek, stb, de gondoltam megkérdem, hátha sikerrel jártatok valahol azóta.

Köszönöm.

jan. 5. 11:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Amiket felsoroltál, az mind a moslék gyűjtőhelye. Kivéve a Tinder, de ott ugye nem feleséget keresünk.
jan. 5. 12:34
 12/27 anonim ***** válasza:

Amelyiken a lehető legtöbb valós felhasználó van. Ez jelenleg a Tinder és a Badoo.

Ettől még nem fog öledbe pottyanni a manna. S igen sokan írnak 1-1 nőnek, ahogy ugyebár a pasik sem csak 1 nőnek írnak nemigaz?

jan. 5. 13:34
 13/27 anonim ***** válasza:
Badoo az tényleg a legalja. Hálás, kivénhedt, fogatlan munkanélküli csajok vannak ott. Azt írja 25 éves azt kinéz 40-nek.
jan. 5. 13:42
 14/27 anonim ***** válasza:
nem hálás, hanem hasas
jan. 5. 13:43
 15/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,!

Hát, Én 40 évesen, habár kimondottan jóképűnek mondanak, nem írok soknak, csak akin látszik hogy nem a pénzre hajt

(Luxuséttermes, tengerparton pucsító, stb, csúnya, gyerekes=X.

Pl tök átlag, ül egy könyvvel, stb, introvertáltra ráírok.

Köszönöm az eddigi tapasztalatokat!

jan. 5. 13:49
 16/27 A kérdező kommentje:
Illetve a Boot próbáltam még, mint "introvertált társkereső", de azon ugyan azok vannak, mint a Badoon kb.
jan. 5. 13:51
 17/27 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem egyikre se, már ezeket elhagytàk a nők. Nem vicc, de gimik környékén vadásznak 16-18 éves sràcokra.
jan. 5. 14:09
 18/27 anonim ***** válasza:

40 évesen gyerek nélküli nöt akarni, hát..... Sok sikert!

Amúgy a tindert próbáld meg, ha valóban nem vagy bányarém.

jan. 5. 14:13
 19/27 A kérdező kommentje:

Nem vagyok az, hát nekem így alakult hogy az uccsó kapcsolatomban szerető voltam, sok csalódás után ez 8 évig kényelmes volt, aztán végül 10 év után előkerült' a családja.

(Érdekes, bonyolult 😁)

Én már 20 évesen akartam gyereket, akkor ilyeneket kaptam hogy :

" Én még élni akarok", stb

Köszönöm az infókat, akkor a Tindert beizzítom, fent vagyok, van is már pár like.

Csak az van még ezekkel, hogy azt vettem észre hogy miutát sms/netes chat után összejöttem valakivel, az az után is, mint barát, írkált a többivel, ez elég zavaró tud lenni, mivel Én, töröltem magam mindig mindenhonnan, ha megvolt valakivel a kapcsolat.

Szóval a tartalékosok😁..

De, oké, akkor Tinder, köszi.

jan. 5. 15:05
 20/27 A kérdező kommentje:
17, az komoly.
jan. 5. 15:14
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!