Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyik társkereső app ra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Vezető kérdése:

Melyik társkereső app ra érdemes ma előfizetni ?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy igazából egyik szrbb mint a másik, az emberek magányából élnek, meg hogy mennyien írnak 1 nőnek, stb, de gondoltam megkérdem, hátha sikerrel jártatok valahol azóta.

Köszönöm.

jan. 5. 11:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
A Boo viszonylag működőképes. Persze, az általános tény, hogy a társkereső appok nem jók sokmindenre, de annak legalább a felülete nem rossz.
jan. 5. 15:58
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

1. Hokizás helyett sport

2. Tik-tok helyett több munka, hogy legyen lóvé

3. Hülyeség helyett tanulás

jan. 5. 19:38
 23/27 anonim ***** válasza:
67%
#22 anyudnak levitted már az ételmaradékos tányért, vagy hajnalban kell felmennie érte mikor mosogatni akar??
jan. 5. 19:53
 24/27 anonim ***** válasza:
0%

#23 minek, anyud pont itt volt és elintézett mindent is…

Gondolom te is egy szemüveges pc-guru vagy, aki még életben pucér nőt se làtott.

jan. 5. 20:02
 25/27 anonim ***** válasza:
55%

Én lányként Boo-ra voltam előfizetve csak.

Igaz nekem végül a facebook társkereső hozta meg a csodát.

tegnapelőtt 05:21
 26/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm
tegnapelőtt 06:55
 27/27 anonim ***** válasza:
Az előfizetésből sztem instant siker egyik oldalon sem lesz, ha vki addig nem volt sikeres. Én nőként tudok beszélni, Bumble-ös élményből... igaz, hogy előfizetéssel korlátlanul tudsz ráírni olyan nőkre is, akik nem húztak (még) jobbra meg szuperlike-olni, de az halottnak a csók, ha a nőnek nem jössz be (csak azért nem adtam esélyt senkinek, hogy kifizette azt a pénzt, hogy rámírjon, közben 25 évvel idősebb nálam, több füle, van, mint foga, nem ott lakik, szexet akar, amikor én komolyat, külsőre taszít stb.). Hallottam olyan férfit, aki azt mondta, neki megéri azt a pénzt, amit előfizet, hogy végig tudja nézni, melyik nő húzta őt egyáltalán jobbra, hogy ne pazarolja el az időt a többire (merthogy az is egy plusz előny az előfizetéssel).
tegnapelőtt 12:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!