Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg ismertem egy lányt,beszélg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg ismertem egy lányt,beszélgetünk nagyon bejön,úgy érzem én is neki minden jel arra mutat,el hívtam vacsorázni mondta hogy át gondolja Kedveskedek neki reggelit viszek. Meddig érdemes várni hogy ő is nyisson felém?

Figyelt kérdés
jan. 30. 09:54
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
11 ez egy nagyon jó ötlet ,nagyon szépen köszönöm
jan. 30. 11:16
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
vagy nem biztos most egy kapcsolatban vagy csak baratkent tekint rad.
jan. 30. 11:19
 13/25 jóska100 ***** válasza:
10%

Ezen az oldalon annyi véresszájú feminista van hogy hihetetlen.

Teperj még kicsit kérdező

jan. 30. 11:39
 14/25 jóska100 ***** válasza:
28%
Kéreti magát
jan. 30. 11:39
 15/25 anonim ***** válasza:
52%

12# Kérdezhetsz te akármit. Ha szar a helyesírásod öcsi, és még makacs pofátlan is vagy, aki kupálódásképtelen, nem fogékony a jóra amikor jót akarunk neked, hanem visszapofázol és megmagyarázod hogy miért is vagy ilyen buta, na, azt utálják a nők a legjobban. És láss csodát ott az eredmény. A kutya nem kiváncsi rád.

És lehet lepontozni, az ismerkedés ott kezdődik hogy helyesírás. Aztán ott folytatódik, hogy ha ebben hibázol és szólnak érte, akkor kijavítod! Tudod miért? Azért, hogy lehközelebb ne írd le rosszul! Világos?

De nyilván azért is ilyen szar a helyesírásod, mert számtalanszor szóltak érte, de te leszartad.

Akkor mi is leszarunk, szevasz.

jan. 30. 12:21
 16/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem látok bele a helyzetbe nyilván. De női szemmel, csak ezek alapján amiket leírtál, ez egy nem. Nem egyszer futottam bele én is abba, hogy valakivel kedves vagyok, és többet látott bele. Néha eléggé túlgondolják a férfiak ezt, és kellemetlenné válik. Ez patt helyzet nőként. Megpróbálhatom finoman célozgatva elutasítani, hátha észre veszi magát (szerintem ez a nő is ezt csinálta), vagy elutasíthatom, és akkor még én leszek a szar, hogy szórakoztam vele, amikor csak normális voltam. Én egyenes szoktam lenni, és megmondom, ha nem szeretnék semmit, de értem, hogy mások miért kerülik meg sokszor a választ.
jan. 30. 14:29
 17/25 jóska100 ***** válasza:
23%

Sokszor pont nyomulásból lesznek kapcsolatok.

Csókold meg mikor nem szamít rá.

Érd el hogy belédszeressen

jan. 30. 14:50
 18/25 A kérdező kommentje:

18 erre nem is gondoltam,ésszerűnek tűnik rá lehet kérdezni? Vagy vhogy rávezetni hogy mi is van?

19 az kicsit olyan egy oldalunak értem,oke hogy a ferfi tegyen a nőért de oda vissza

jan. 30. 15:45
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
Hetes, Svájcban élek, mégis képes vagyok helyesen írni :D Jézusom, szar helyesírásra miért mindig az a kifogás, hogy "külföldi a billentyűzet-kiosztásom?" 😂
jan. 30. 16:29
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
20-as, hogyha azt akarod, hogy pofán verjen, akkor fogadd meg a 19-es tanácsát :D
jan. 30. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!