Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg érdemes első benyomás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg érdemes első benyomás alapján döntést hozni és nem hagyni még egy esélyt?

Figyelt kérdés
Mi van akkor hogyha első randin, nincs jó passzban, nem aludta ki magát rendesen, idő kell hogy feloldódjon, más szituációban, helyszínen lehet tök más lenne a benyomás, és csomó olyan dolog van amitől változhat egy idő után. Miért kell, hogy elsőre minden klappoljon? Régebben az emberek időt hagytak erre, most meg, ha elsőre nem minden oké nem hagynak elég időt erre.
ma 06:57
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy változhat, ha elsőre nem jössz be valakinek ez van lépj tovább.
ma 07:02
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Nem kell mindennek klappolnia, de azt első randin is el tudod dönteni, hogy vonzódsz-e hozzá vagy nem.

Másrészt meg egy kapcsolatban is leszel sokszor fáradt, beteg, rossz passzban. Régen rossz, ha csak akkor felelsz meg a másiknak, ha a csúcsformádat tudod hozni.

Amúgy meg voltam én is első randin úgy, hogy este nem aludtam, a munkában összejött minden, de nem akartam lemondani másodszor is. Végül minden teljesen jól alakult, össze is jöttünk. Ha megvan a kémia, ezek mind nem számítanak.

ma 07:09
 3/10 anonim válasza:
0%

Mert, ma az idő mindenkinek az ellensége. Bár megjegyezném, hogyha valakivel elmegyek kirándulni, és nem jött be, de aztán elmegyek vele pl bowlingozni, attól ugyanúgy nem lesz vele jó a témám és a külsőn se változtat. Nyilván lehet előtte valakinek rossz napja, nekem is volt ilyen, hogy randi előtt egy nappal rossz napom volt, kipihentem magam, átszellemültem és az egy nappal ezelőtti rosszat nem vittem ebbe bele. És most térnék rá arra, amit az elején mondtam, hogy az idő mindenki ellensége. Mindenki mindent azonnal akar. A gyárban darabszámot, többet, ugyanannyi idő alatt, figyelik, hogy minden tized másodperced, hogy tudják még jobban kizsigerelni rabszolga bérért. De a legtöbb "szakember" vállalkozón is látszik, hogy azonnal akar meggazdagodni nem pedig belefektetett munkával. Pl múltkor kiégtem azon, amikor hallottam, hogy egy villanyszerelő vitt 30 kis megszakítót, 20 méter kábelt és erre kiszámlázott 1,15 millió forintot. Árajánlatot meg semmit nem adott az elején. Most az érintett személy, aki meg belekerült ebbe jó eséllyel megy majd perre, mert szerinte meg nem ért ennyit ez az egész, szerintem jogosan. És azért ne felejtsük el, hogy régen másképpen mentek a dolgok, ma egy párkapcsolat az esetek 98-99%ában olyan, mint egy tárgy. A két ember olyan, mint egy telefon, elvannak 2-3 évet, aztán ha egyik a másikat megunja hello van. Sok minden megváltozott olyan mértékű "fejlődés" történt a szórakoztató elektronikai cikkek között 12 év alatt, aminek normál esetben vagy 100 évet hagyni kellett volna. Kereslet, kínálat, butítanak, az ember meg vevő rá. Igazából talán idevágó idézet, szerintem sokan ismerik:

"Már semmi sem az igazi! - mindenki károg.

Olvad a jég, jönnek az óceánok.

Dolby surround, wellness, fittness

Pinkód, laptop, internetezhetsz.

Tiszta nyugat lett Kelet-Európa.

Éljen! Csatlakoztunk az Unióba!

Svájci hitel, egy ország két tábor.

Túladagolás politikából.

Csupa E betűs étel, fokozott íz.

Nagy divat lett az ásványvíz!

A mézes pálesz, a szifonos vodka,

Állandó karszalag a fesztiválokra.

Plazma tévé, streamelt klippek,

Tehetségkutató tévés viccek.

Nézettségek, rekord lájkok,

Celebek, hekkerek, megosztások."

ma 07:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ha annyira szar passzban vagyok, hogy egyáltalán nem tudok normális lenni egy randin, én inkább lemondanám és átraknám másnapra. De erre egy kis fáradtság nem indok, azért normális esetben nem csak akkor tud az ember önmaga lenni, ha aludt 8 órát és az egész napja nyugalomban, boldogságban telt. Vagy ha valaki ennyire nem tudja kezelni a mindennapokat, az is egy olyan benyomás, hogy akkor én nem biztos, hogy vele akarok randizni, mert kapcsolatban is el kellene viselnem, hogy minden egyes nehezebb nap után kifordul önmagából és nem lehet vele mit kezdeni.
ma 07:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen.
ma 07:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Minden klappolás és semmi esélyt nem látsz, hogy klappoljon között elég széles a skála. Utóbbi esetén szerintem érdemes tovább keresgélni.
ma 07:58
 7/10 anonim ***** válasza:
13%
A nőknek csak a külső számít, így ha elsőre nem tetszel nekik, akkor soha nem fogsz.
ma 08:00
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
Őszintén szólva mindkettő nemű abból indul ki, hogy beindul-e a másikra, más nem igazán érdekli. Vagyis hiába jól tudnak beszélgetni, összeillenének ha nincs testi vágy akkor már annyi az egésznek. Valahol érthető csakhogy első randin nem mindig jön össze mert sok minden közrejátszhat. Azonnal akarnak mindent, nem akarnak türelmesen várni semmire és a legkönnyebb utat is szeretnék. Semmi komplikációit nem akarnak szóval ha csak olyan eltérés van, hogy te vegetáriánus vagy és ő húsevő már vége is. Pedig ha valaki szereti a másikat akkor nem akarja megváltoztatni a másikat, kompromisszumot kötni képes. Ez van. Jól van ez így legalább nem kell tenni magad olyannal akinek minden kell egyszerre.
ma 08:12
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha elsőre benyomod neki, és az nem tetszik akkor hiába nyomkodod többször, ha nem jó nem jó🤣
ma 08:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Azért ezek nem olyan problémák, amik minden nap jelentkeznek, ezt te is tudod. Persze, időnként lehet, hogy épp nem tudott aludni vagy nagyon rossz passzban van, de ezek évente párszor fordulnak elő
ma 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!