Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg érdemes első benyomás alapján döntést hozni és nem hagyni még egy esélyt?
Nem kell mindennek klappolnia, de azt első randin is el tudod dönteni, hogy vonzódsz-e hozzá vagy nem.
Másrészt meg egy kapcsolatban is leszel sokszor fáradt, beteg, rossz passzban. Régen rossz, ha csak akkor felelsz meg a másiknak, ha a csúcsformádat tudod hozni.
Amúgy meg voltam én is első randin úgy, hogy este nem aludtam, a munkában összejött minden, de nem akartam lemondani másodszor is. Végül minden teljesen jól alakult, össze is jöttünk. Ha megvan a kémia, ezek mind nem számítanak.
Mert, ma az idő mindenkinek az ellensége. Bár megjegyezném, hogyha valakivel elmegyek kirándulni, és nem jött be, de aztán elmegyek vele pl bowlingozni, attól ugyanúgy nem lesz vele jó a témám és a külsőn se változtat. Nyilván lehet előtte valakinek rossz napja, nekem is volt ilyen, hogy randi előtt egy nappal rossz napom volt, kipihentem magam, átszellemültem és az egy nappal ezelőtti rosszat nem vittem ebbe bele. És most térnék rá arra, amit az elején mondtam, hogy az idő mindenki ellensége. Mindenki mindent azonnal akar. A gyárban darabszámot, többet, ugyanannyi idő alatt, figyelik, hogy minden tized másodperced, hogy tudják még jobban kizsigerelni rabszolga bérért. De a legtöbb "szakember" vállalkozón is látszik, hogy azonnal akar meggazdagodni nem pedig belefektetett munkával. Pl múltkor kiégtem azon, amikor hallottam, hogy egy villanyszerelő vitt 30 kis megszakítót, 20 méter kábelt és erre kiszámlázott 1,15 millió forintot. Árajánlatot meg semmit nem adott az elején. Most az érintett személy, aki meg belekerült ebbe jó eséllyel megy majd perre, mert szerinte meg nem ért ennyit ez az egész, szerintem jogosan. És azért ne felejtsük el, hogy régen másképpen mentek a dolgok, ma egy párkapcsolat az esetek 98-99%ában olyan, mint egy tárgy. A két ember olyan, mint egy telefon, elvannak 2-3 évet, aztán ha egyik a másikat megunja hello van. Sok minden megváltozott olyan mértékű "fejlődés" történt a szórakoztató elektronikai cikkek között 12 év alatt, aminek normál esetben vagy 100 évet hagyni kellett volna. Kereslet, kínálat, butítanak, az ember meg vevő rá. Igazából talán idevágó idézet, szerintem sokan ismerik:
"Már semmi sem az igazi! - mindenki károg.
Olvad a jég, jönnek az óceánok.
Dolby surround, wellness, fittness
Pinkód, laptop, internetezhetsz.
Tiszta nyugat lett Kelet-Európa.
Éljen! Csatlakoztunk az Unióba!
Svájci hitel, egy ország két tábor.
Túladagolás politikából.
Csupa E betűs étel, fokozott íz.
Nagy divat lett az ásványvíz!
A mézes pálesz, a szifonos vodka,
Állandó karszalag a fesztiválokra.
Plazma tévé, streamelt klippek,
Tehetségkutató tévés viccek.
Nézettségek, rekord lájkok,
Celebek, hekkerek, megosztások."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!