Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azok a nők, akik gyerek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők, akik gyerek és kamaszkorukban "fiúslányok" voltak, felnőttként milyen pasikat keresnek?

Figyelt kérdés
jan. 29. 22:31
 1/9 A kérdező kommentje:
Pl. kizáró ok náluk, ha egy férfi túl érzékeny jellem?
jan. 29. 22:31
 2/9 anonim ***** válasza:
4%
Ha túl érzékrny, akkor igen, de ha "csak" érzékeny, az nem.
jan. 29. 22:38
 3/9 A kérdező kommentje:
Oké.
jan. 29. 22:39
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Én nekem éppen érzékenyebb férjem lett :) romantikusabb, nyugodtabb, jobban kifejezi az érzelmeit, ilyesmik. Nem volt listám, hogy mi kizáró és mi nem, egyszerűen csak annyira jól elvoltunk együtt. És amúgy én tanultam tőle nyugodtságot és alkalmazkodóképességet, ő meg tanult tőlem határozottságot, úgyhogy egymást is fejlesztjük :)
jan. 29. 23:25
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Mit jelent számodra a fiúslányt?
jan. 29. 23:43
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Én szeretem, ha egy férfi empatikus, és képes érett módon kezelni az érzelmeket.

Szerintem nem lehet túl szórakoztató egy kőbalta csávóval együtt lenni.

jan. 30. 00:25
 7/9 anonim ***** válasza:
75%
Az anyás pasik(főleg ahol apa nincs)azok sokkal bújósabbak érzékenyebbek de attól még nem b.zik, de veszélyeztetettek mivel apa minta kapnyarban sincs.
jan. 30. 05:36
 8/9 anonim ***** válasza:
Rokonságban van egy fiúslány unokatesó, de ő nagykorára leszbikus lett.
jan. 30. 12:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Érzékenylelkű "kistesóm" (és van apánk...) vitte el a világ túlfelére apaalapanyagnak egy ilyen határozott csaj. Látszólag tök jól megvoltak vagy 20 évig, aztán most válnak, mert kitalálta, hogy neki mégis határozottabb és karrieristább férfi kell és talán sosem illettek össze.
febr. 1. 17:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!