Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első alkalommal nekem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalommal nekem kell utaznom hozzá..?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval megismerkedtem egy sráccal,26 éves. Másfél órára lakik tőlem,de későn végez a munkahelyén és nincs autója sem, így nekem kéne felmennem hozzá.

Ez az első alkalom hogy találkozunk. Vidokameráztunk stb.Jó volt. De én szeretem ha egy srác előzékenyebb és ő jön értem...

Ott is aludnék nála.. de mindkettőnknek komolyabb szándékai vannak, jól eltudunk beszélgetni stb. Szerintetek mit csináljak? Mert rajta igazából nem látom a hajlandóságot hogy ő mozduljon meg vagy nem tudom... Én komplikálom túl?

2023. máj. 14. 18:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%
Úgy illendő, ez igaz, de ha egyszer dolgozik és nincs kocsija, nehezen tudná furikázni a segged.
2023. máj. 14. 18:50
 2/13 anonim ***** válasza:
95%
Én tuti nem mennék sehova. Ha már utaztat engem akkor találkozzunk feleúton.
2023. máj. 14. 18:51
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
Dejó lenne nekem is így házhoz jönne a punci. Én is ezt fogom kamuzni, hogy nem érek rá és nincs kocsim :D
2023. máj. 14. 18:52
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Első alkalommal ott aludni direktbe sztm gáz.

Meg ha nem látod rajt akkor mit akarsz vele. Ha valaki komolyan érdekel teszek érte.

Amúgy meg nincs kocsija se...Így nem működik egy ilyen kapcsolat. Vagy csak Te mész hozzá, esetleg ha van autód hozod viszed?

N

2023. máj. 14. 18:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen távolság esetén legjobb egy köztes településen találkozni.
2023. máj. 14. 18:55
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Első alkalommal? Mert a többire már ráér és kocsija is lesz ha már megdugott? :D
2023. máj. 14. 18:57
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy férfi arra nem méltat első randiidejébe, hogy vagy köztes helyet keres, vagy odautazik hozzád, attól a férfitől te mit akarsz? ott aludni egy olyan embernél aki a saját kényelmén túl nem lát? Azért ettől látatlanban sokkal jobb ember lehet, és normálisabb partner járna neked, mint ez.

Valami normálisabb embert keress, mert ez nagyon gáz.

2023. máj. 14. 18:58
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Ne utazz. Csak simán lusta és ki akar használni. Később is neked kellene utazni vagy őt furikázni...
2023. máj. 14. 19:01
 9/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én gondolom így, köszi a válaszokat!:)
 10/13 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy komoly, hogy én még érte is megyek a lányért, hazviszem, fizetek stb és nincs emmi első randin, nyilván nem is várom el. Ez meg még csak oda sem megy de már dugnak első randin. XD
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!