Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első alkalommal nekem kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalommal nekem kell utaznom hozzá..?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Szóval megismerkedtem egy sráccal,26 éves. Másfél órára lakik tőlem,de későn végez a munkahelyén és nincs autója sem, így nekem kéne felmennem hozzá.

Ez az első alkalom hogy találkozunk. Vidokameráztunk stb.Jó volt. De én szeretem ha egy srác előzékenyebb és ő jön értem...

Ott is aludnék nála.. de mindkettőnknek komolyabb szándékai vannak, jól eltudunk beszélgetni stb. Szerintetek mit csináljak? Mert rajta igazából nem látom a hajlandóságot hogy ő mozduljon meg vagy nem tudom... Én komplikálom túl?

2023. máj. 14. 18:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy komolyan mit akarsz tőle? Utána meg utazgathatsz másfél órákat három naponta mert ő nem ér rá... Ha valaki erre első randin se képes, akkor a későbbiekben mégúgy sem. Ottaludni is nagyon gáz. Legyen már kicsit több önbecsülésed!

Ha meg te id dolgozol majd nem talalkoztok azt kész?:D

2023. máj. 14. 19:03
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne menj sehova első alkalommal! Menjen ő hozzád, vagy találkozzatok félúton. Ha ez nem felel meg neki, akkor nem akar veled komolyan találkozni.
2023. máj. 14. 19:10
 13/13 anonim ***** válasza:
93%
Exem is ilyen lusta paraszt volt. Mindig volt valami kifogása hogy nekem kelljen menni.
2023. máj. 14. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!