Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan szexelnel leghamarabb?
tehat megismered az illetot es mennyi ido telik el a szex es a megismeres kozott?
(19 vagyok)
Amikor úgy érzed és te is valóban úgy akarod. Ne engedd, hogy olyanba vigyenek bele, amit igazából nem akarsz.
Számszerűen lehet aznap vagy pár hónap.
Én 20 éves koromban szexeltem először, kicsit több, mint egy hónap ismeretség után, de nagyon szerelmes voltam. Valószínűleg hamarabb is megtörtént volna, ha még több időt tudunk együtt tölteni és többször vagyunk nála. Szinte mindennap találkoztunk, de nem túl hoszzú időre, és legtöbbször nem is a lakásán.
Ma már negyvenes nőként nem vagyok egy szerelmes típus, ezért, ha szexelnék valakivel, szinte biztos, hogy nem lennék belé szerelmes, így hát a vágyak sem lennének olyan sürgetőek, na meg eleve a korral jár, hogy már nincsenek olyan erős vágyak, ezért biztos várnék vele 2-3 hónapot, lehet, hogy 4-et is. Attól is függ, mennyire gyakran tudunk találkozni, milyen hosszú időre. Valószínűleg nem találkoznánk sűrűn, mert ma már több énidőt igénylek, így a szex is tolódna.
Elég sok kapcsolatom volt tinikorban is, én nagyon akartam már szexuális együttlétet, csak valahogy akivel együtt voltam, nem éreztem, hogy vele akarnám. Ezért volt ennyi kapcsolatom is, mert sokat próbálkoztam, hogy megtaláljam a legideálisabb személyt magamnak. Maximalista ember vagyok, szóval emiatt nem kérek lepontozást. Végül minden kapcsolatom néhány hónap után szakítással végződött. Aztán egyszer csak megismertem egy srácot, és 3 nap után bumm. Azóta is együtt vagyunk és jobb férfit nem tudnék nála elképzelni magam mellett.
Amit mondani akarok, nincs erre szabály, hogy hány hét, hónap kell hozzá, mert változó, valakivel úgy érzed ki akarod tolni a végtelenségig, valakivel pedig kétszer sem kell átgondolnod, hogy azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!