Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi ido utan szexelnel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi ido utan szexelnel leghamarabb?

Figyelt kérdés

tehat megismered az illetot es mennyi ido telik el a szex es a megismeres kozott?

(19 vagyok)

jan. 11. 12:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
41%
Házasság után.
jan. 11. 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:
24%

Hát volt olyan 31 éves lány akit az Ikeában szedtem össze, egy kis szemezés, kötekedés, dunalas egy fél óra múlva smároltunk és egy óra múlva hazavittem... Khm... De azért ez nem jellemző... A mostani barátnőmmel lehetett volna első talinál de másodiknál volt szex

33/F

jan. 11. 19:20
 13/14 anonim ***** válasza:

2-3 randin legeslegkorábban.

24N

jan. 11. 19:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Persze én is úgy vagyok vele, hogy majd amikor úgy érzem, hogy akarjuk. Én leghamarabb olyan 2 hónap után. Kell nekem ez az idő ahhoz, hogy valójában megismerjem az illetőt.

18/F

jan. 26. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!