Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon miért csinálják hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon miért csinálják hogy leghamarabb naponta válaszolnak?

Figyelt kérdés

De akár egy hét is eltelhet egy ilyen "beszélgetésben" két üzenet között.

Nem először fordul elő velem. Van olyan nő akivel évek után kezdtem el chatelni ismét, miután évekkel ezelőtt rövid ideig ismerkedtünk személyesen.

Elsősorban nők írjanak, de ha van férfi akinek ez a szokása ő is írhat.

2019. júl. 11. 17:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem érdekled. Azért válaszol mert illedelmes akar lenni, de azért nem ír addig amíg nem muszáj, mert tart tőle, hogy akkor beszélgetni akarnál, amihez meg nincs türelme.

Én legalábbis azokkal vagyok így. Nem törlöm az ismerőseim közül, mert ismerem, de nem is szeretnék vele többet beszélgetni mint, amit muszáj. Válaszolok idővel, de nem fogok vele chatelgetni.

2019. júl. 11. 17:20
 2/15 anonim ***** válasza:
77%

Bocs de te ezt "beszélgetésnek" nevezed? És képes vagy 1 hét után válaszolni? :D

Én max másnap törlöm ha valaki nem válaszol.

Ne legyél ostoba.

2019. júl. 11. 17:21
 3/15 A kérdező kommentje:
A #2-nek igaza van. Viszont #1-es ez rohadtul nem illedelmes. Az illedelmes az lenne ha nem válaszolna egyáltalán. De nem is hinném hogy bunkóság, szimplán nem tudom hogy mi?
2019. júl. 11. 17:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze leeht az az eshetőség,amit előttem írtak.

De akar az is hogy csak egy nap múlva ér rá,ha Nappalos voltam utazással 8ra értem haza ...otthon teendök kaja fürdés stb és már nem néztem a tarskeresot csak másnap mikor felkeltem.

Nem lekoptatásból tettem vagy rosszindulatból.

2019. júl. 11. 17:29
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoznak, van életük, nem érdekled őket...
2019. júl. 11. 17:29
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekled őket.
2019. júl. 11. 17:44
 7/15 A kérdező kommentje:

Oké, csak ha nem érdeklem, ne írjon, nem. Tehát akkor lehet csak rámír, hogy lássa ő érdekel-e még engem, és így növeljem az egóját?

Mert mondjuk nem tudott még senkivel sem összejönni, de én vagyok a nincs ló, jó a szamár is. Azaz ilyen legutolsó szamár?

2019. júl. 11. 17:57
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

"Rohadtul nem illedelmes"? :D Jézusom. Nekem pl nincs mobilnetem, így vannak olyan napok, hogy csak akkor érek rá válaszolni üzenetekre, ha este hazaérek. Vagy még akkor sem, csak másnap.

Ha nagyon sürgős és életbevágó, ott a telefon, fel lehet hívni. Még sosem kaptam meg, hogy ne lennék illedelmes, mert nem válaszolok azon nyomban. Van életem, nem lógok nonstop a telefonomon.

2019. júl. 11. 18:15
 9/15 A kérdező kommentje:
#8 erre nem is gondoltam, olyan természetes, hogy csak este mikor alszok nem fogadok üzenetet. Manapság filléres dolog az okostelefon és mobilnet, sőt valójában olcsóbb mint telefonálni/sms-ezni. És nem érzem úgy hogy mindig azon lógok.
2019. júl. 11. 18:29
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez igaz, tényleg olcsó, egyszerű, kényelmes. De én pl olyan vagyok, hogy nem szeretem, ha akármikor "elvonja" valami a figyelmemet arról, amit épp csinálok. Ha pedig lenne mobilnetem, tudnék fogadni akármikor üzenetet, számomra ez valamilyen szinten zavaró lenne. Több olyan ismerősöm is van, akiknek nincs is okostelefonjuk, hanem régi nyomógombos. Ők is ugyanúgy, esténként ha leülnek a gép elé válaszolnak. Vagy másnap. Vagy harmadnap. Vagy egy hét múlva, ha olyan a téma, hogy nem sürgős. Rohanó lett a világ, de vannak még, akik nem akarnak ebbe annyira beszállni.

Lehet, hogy lányol amúgy tényleg azért nem írnak vissza, mert nem érdekled őket, de csak azért írtam le az én példámat, mert ilyen is van. Az, hogy valaki nem válaszol rögtön, nem biztos, hogy automatikusan azt jelenti, hogy nem érdekled. :)

2019. júl. 11. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!