Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálják hogy leghamarabb naponta válaszolnak?
Figyelt kérdés
De akár egy hét is eltelhet egy ilyen "beszélgetésben" két üzenet között.
Nem először fordul elő velem. Van olyan nő akivel évek után kezdtem el chatelni ismét, miután évekkel ezelőtt rövid ideig ismerkedtünk személyesen.
Elsősorban nők írjanak, de ha van férfi akinek ez a szokása ő is írhat.
2019. júl. 11. 17:15
11/15 anonim válasza:
(Persze tök más, ha közben látod, hogy elérhető folyamatosan az illető :D) utolsó voltam.
12/15 anonim válasza:
Azért azt tegyük hozzá, akár van mobilnet, akár nincs, nem az számít, mikor ír, hanem hogy mit. Engem nem zavarna, ha ritkábban üzengetnék valakivel ismerkedés alatt, amennyiben tart valamerre.
13/15 anonim válasza:
Munkaban nem irogatok
Hajnalban vagy eset.
De tegnap pl anyamnal maradt a mobilom es most este mentem erte...
Mondjuk ugyan ezt a pasiknal is latom... Ramir hogy szia es ennyi... Valaszolok. De nem ir. Masnap megint irom h szia ha nincs ismet valasz akkor hello van.
14/15 anonim válasza:
Én akkor szoktam ilyet ha nem érdekel, de megbántani sem akarom, reményt kelteni meg főleg nem azzal, hogy gyakran írok. Ha ritkán írok előbb utóbb meghal a beszélgetés.
15/15 anonim válasza:
Volt olyan munkahelyem, ahol munkaidőben biztonsági okokból nem lehetett nálam a telefon, csak szünetekben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!