Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kolléga nővel együtt dolgozok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kolléga nővel együtt dolgozok. Párja van. Nem akarok bepróbálkozni nála. DE szereti mutogatni magát, Facebookra, Instagramra fürdőruhás képeket is posztol havonta. Tetszik a nő, szexi. Ha mondom neki, hogy jól nézel ki, azt bepróbálkozásnak veheti ?

Figyelt kérdés
jan. 11. 10:45
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Mikor fürdőruhás képeket tesz fel magáról a közösségi oldalakra több százan lájkolják, írnak neki kommenteket, hogy milyen dögös, jól néz ki. Kérdés, ha én mondom neki, arra mit reagálhat, mint irodai kolléganő.
jan. 11. 10:48
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Köszönöm és ennyi. Hogyan másképp?
jan. 11. 10:49
 3/15 anonim ***** válasza:
85%

Nyilván annak veszi. Mi másért mondod? Mit akarsz vele elérni?

Tudja ő is, hogy jól néz ki. Nem azért posztolgat, mert visszajelzést vár pasiktól, hanem mert megosztja az élményeit.

Egy munkatársnak meg amúgy is nem helyén való ilyeneket mondani.

jan. 11. 10:55
 4/15 anonim ***** válasza:
50%
Nem akarsz bepróbálkozni nála amikor randi témakörben vagyunk? Hogyne...Meg akarod bszni és nem bánod, hogy szerető lennél egyáltalán. Legalább légy őszinte. Amúgy nagyon lenn az a bizonyos léc ha pont egy magamutogatós cafka kell akinek párja van...
jan. 11. 11:01
 5/15 anonim ***** válasza:
32%

Magamutogató 🤣🤡 burkában (vagy mi a tökömben, a testet teljesen takaró muszlim ruhában) kellene fürdőznie, strandolnia. Minimum. Mit képzel magáról.

Agyatokra ment a sok sperma.

jan. 11. 11:21
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Ha párja van, akkor hagyd békén.
jan. 11. 11:25
 7/15 anonim ***** válasza:
68%
5-ös, én is bikiniben strandolok, meg általában a nök mifelénk, mégsem érzem késztetésnek, hogy erröl posztoljak a nagyvilágnak rendszeresen. Nem mindenki olyan szánalmas, hogy vadidegenektöl vár nyálcsorgatásra, hogy milyen jó a segge. Akinek van önbizalma, meg munkát fektet a testébe, az tudja magától is. Böven elég neki az a pár elismerö pillantás, amit a strandon kap érte.
jan. 11. 12:08
 8/15 anonim ***** válasza:
76%
Be akarsz probalkozni nala? Valoszinuleg tudja magarol, hogy jol nez ki, nem kell mondanod neki.
jan. 11. 12:15
 9/15 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem a csaj tele van önbizalom hiánnyal és azért posztol mint egy őrült. A férfiak lájkjaiból, kommentjeiből nyer időiglenes egótunningot, de mivel nincs önbizalma azért csak egy ideig tart a fényezés és azért posztol folyamatosan.

Ez a csaj még arra is képes, hogy más férfiakkal összefeküdjön, sőt lehet van minimum egy férfi aki elintézi.

Ha be akarsz állni a többi közé mint egónövelő akkor bókolj neki, de nem biztos, hogy pont alád fog befeküdni.

jan. 11. 12:22
 10/15 anonim ***** válasza:
59%

Na ezért is inaktiv a facem mert kollegák lesnék a bugyis képeim is.

Korwbban állandoan állitgattam mindent hogy csak közeli ismik lathatják ezt, amaut csak a haverok, emezt csakna rokonság, na kapnak vmi "csontot" kollegák is nyilvánosba de én belefáradtam ebbe.

Még abba is belepofáztak munkahelyen meg főnökök is hogy kiket miert vettem fel ismerősnek!

jan. 11. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!