Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolléga nővel együtt dolgozok. Párja van. Nem akarok bepróbálkozni nála. DE szereti mutogatni magát, Facebookra, Instagramra fürdőruhás képeket is posztol havonta. Tetszik a nő, szexi. Ha mondom neki, hogy jól nézel ki, azt bepróbálkozásnak veheti ?
Nyilván annak veszi. Mi másért mondod? Mit akarsz vele elérni?
Tudja ő is, hogy jól néz ki. Nem azért posztolgat, mert visszajelzést vár pasiktól, hanem mert megosztja az élményeit.
Egy munkatársnak meg amúgy is nem helyén való ilyeneket mondani.
Magamutogató 🤣🤡 burkában (vagy mi a tökömben, a testet teljesen takaró muszlim ruhában) kellene fürdőznie, strandolnia. Minimum. Mit képzel magáról.
Agyatokra ment a sok sperma.
Szerintem a csaj tele van önbizalom hiánnyal és azért posztol mint egy őrült. A férfiak lájkjaiból, kommentjeiből nyer időiglenes egótunningot, de mivel nincs önbizalma azért csak egy ideig tart a fényezés és azért posztol folyamatosan.
Ez a csaj még arra is képes, hogy más férfiakkal összefeküdjön, sőt lehet van minimum egy férfi aki elintézi.
Ha be akarsz állni a többi közé mint egónövelő akkor bókolj neki, de nem biztos, hogy pont alád fog befeküdni.
Na ezért is inaktiv a facem mert kollegák lesnék a bugyis képeim is.
Korwbban állandoan állitgattam mindent hogy csak közeli ismik lathatják ezt, amaut csak a haverok, emezt csakna rokonság, na kapnak vmi "csontot" kollegák is nyilvánosba de én belefáradtam ebbe.
Még abba is belepofáztak munkahelyen meg főnökök is hogy kiket miert vettem fel ismerősnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!