Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha megbeszéltünk egy találkozó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megbeszéltünk egy találkozót, és a nőnek jó, a pasi is tudja, hogy jó lesz neki, de az utolsó pillanatig lebegteti a nőt az miért van? Végig feltételesmódba beszél.

Figyelt kérdés
ma 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Wow az komoly. Velem még csak olyan volt, hogy lebeszéltünk egy randit aztán a csaj se szó, se beszéd, el se jött, és random ghostingol. Aztán meg hagyom a faszba és rá egy hónapra random keres. Szóval én is kíváncsi vagyok mi a válasz. Bár én pasiként tapasztaltam, hogy a nő viselkedett hasonlóképp, lehet eltérő a kettő igazság.
ma 12:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ki tudja, manapság olyan sok a furcsa ember...

Én azért mondanám neki, hogy szervezek más programot, ha nem biztos benne.

ma 12:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos a randiban, vagy mással is ismerkedik.
ma 12:16
 4/10 anonim ***** válasza:
50%

Az hogy feltételesmódban beszél az miert lebegtetés?

Pl ha találkozunk beülhetnénk valahova.

Vagy mi lenne ha moziznánk?

Elmehetnénk kajálni.

Vagy korizhatnánk korcsolyazhatnánk is.

Vagy pl kisegítenélek tánogatnálak.

Vagy mire gondolsz feltételes alatt amiből neked az lebegtetés lenne?

ma 12:20
 5/10 A kérdező kommentje:
4# arra, hogy magában tudja, hogy jó lesz a randiidőpont, de a nőnek még azt íeja, hogy valószinű jó lesz
ma 12:25
 6/10 anonim ***** válasza:
Hitegeti #4 rendesen. Olyan nem létezik, hogy egy randira nincs idő, de irkálni meg van. Annyi, hogy nem fogta meg a kérdező, fél találkozni, vagy párja van és neki elég a csetelgetés.
ma 12:27
 7/10 anonim ***** válasza:

5 akkor ezer dolog lehet.

Lehet fél tart a randitol vagy anyagiakban nem szivesen megy bele vagy nem szereti a hideget kenyszertalikat vagy inkabb tulórázna aznap duplabérért de nem kotelezo, de szoval találkozna csak ezeregy zavaro dolog is lehet neki benne.

En pl legutobb akkor adtam ilyen "valoszinu" válaszokat randikra mikor pl messze van a masik, köztes helyen találkozunk utaznom kéne(amk nekem fáraszto es koltség is es csak azért hogy találkozzam vkivel aki vagy bejon vagy nem, vagy unalmasan andalgunk mozizunk ami megint nem egy halálfontos dolog), és nekem nem fontos épp x edikén találkozni halálpontosan, hanem az van bennem, ez a hétvége is jo, de tökmindegy lenne ha a másik vagy 3. hétvége lesz csak, annyira 8 mikor találkozunk, nem ezen nem időponton múlik nálam.

De pl bírósági tárgyalásra vagy befizetni a netet meg stb már rohanok és időpontra. De egy randira amibol azt se tudom mi lesz mi nem.

ma 12:46
 8/10 anonim ***** válasza:

Na szóval randira amibol azt se tudom mi lesz mi nem, nem rohanok hanyatt homlok én se, pláne ha ilyen tavkapcsos hülyeség az egész már az elején is mint az én esetemben.

Legutobb is csak azert randiztam ilyennel mert a pasi már ledominalt meg hisztizett a szemelyes talin bekerfezgetett hogy de neked elég az online csak??? Igy baromi nehezen de megmozdultam végre es igyekeztem randin a kedvében járni hagy örüljön es azután hagyjon békén ezekkel. Ugyanis logikailag ha vki találkozni akar hisztizik meg minden es találkozom azután lenyugszik egy kis isőre es nem azonnal hisztizik a 2.randin hanem lesz egy kisebb nyugtom mielőtt megint kezdi.

ma 12:53
 9/10 anonim ***** válasza:
*jav: bekérdezgetett
ma 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:
Számomra a következőt jelent: Jelenleg nincs aznap programom, de ha mégis lesz, akkor nem érek rá.
ma 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!