Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok zavarna titeket ha a pasi nem lenne fent a Facebookon és semmilyen más felületen se?
Figyelt kérdés
Facebook, Messenger,Skype, Instagram,Tiktok,Viber,
Szóval tényleg semmin nem lenne fent
Ha a pasi aki udvarolni nektek,nem lenne fent egyiken se,zavarna titeket?
ma 06:45
1/11 anonim válasza:
Igen. Azt hinném, hogy rejtegetnivalója van. Csak a facebookot várom el, nekem is csak az van.
2/11 anonim válasza:
Legalább egy viber vagy messenger nem ártana. Párommal majdnem 20 éve együtt vagyunk, de nagyon jó, hogy pl amikor dolgozunk néha egy-két mondatot csak úgy tudunk időnként írogatni. Mai világban pedig az udvarolgatós időszakban szerintem elengedhetetlen. Hacsak nem laktok egy faluban és nem tudtok minden nap találkozni.
3/11 anonim válasza:
Facebook messenger insta szinte ugyanaz. Skype viber van de csak hivatalos celra. Facebook csak laptopon. Instat sose hasznalom. Mondjuj a messengert is toroltem a telorol. Egyszeu oka van: minden hulye megtalal es ezt nem szeretem
5/11 anonim válasza:
Nekem sincs, pont nem ez alapján választok.
7/11 anonim válasza:
Én csak Face-en vagyok fent, sose volt Instám, Viber stb. Ha a másiknak nem lenne messengere sem, az zavarna, hiszen az a fő kommunikációs csatornám online.
8/11 anonim válasza:
Egyik exem akkora paraszt volt....
Csak 1 kamu profilja volt, onnan kukkolta az embereket.
Amikor kitettem egy új profilképet, azt írta emailban hogy like a profilképedre.
Még a kamu profiljával sem rakott egy likeot, mindent sunyiban titokban csinált.
Be sem mutatott otthon, nem vállalt fel sehol.
9/11 anonim válasza:
Ha valahol tudunk chatelni egyszerűen, gyorsan és ingyen akkor nem zavarna.
10/11 anonim válasza:
Nem zavarna, nekem is csak facebook-om van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!