Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ha szinglik lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha szinglik lennétek és a facebook-on rátok írna egy pasi, elutasítanátok?

Figyelt kérdés
Sokan amiatt utasítják el,mert a facebook nem társkereső. Ha nem lenne lehetőség arra,hogy a való életben összefussatok valahol és úgy találkozzatok először akkor adnátok lehetőséget a férfinek,hogy facebookon teszi meg az első lépést?
2019. jan. 19. 13:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Igen. Inkább vagyok egyedül, mint akárkivel, és nem szeretem a netes ismerkedést, kép alapján pl. elutasíthatok valakit, első benyomás, de ugyanaz az ember élőben megfoghat valamivel.
2019. jan. 19. 13:48
 2/13 anonim ***** válasza:

Talán egy szinglinek minden közeledést el kén fogadni?

Ha szimpatikus lennél, akkor lehet, hogy kapnál lehetőséget a lányoktól, ha nem tetszel nekik, akkor nyilván nem.

2019. jan. 19. 14:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem, ha bejön külsőre.
2019. jan. 19. 14:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elutasítanám. Ne Facebookon írkáljanak, arra van a Badoo. 30N
2019. jan. 19. 14:16
 5/13 anonim ***** válasza:
Attól, hogy szingli vagyok még nem szeretnék ismerkedni.
2019. jan. 19. 14:39
 6/13 anonim ***** válasza:
# 4 "Fizetett hirdetést láthattak!" :D
2019. jan. 19. 15:53
 7/13 anonim ***** válasza:
En iwiwen írtam rá egy fiúra 10 éve, 3 éve házasok vagyunk és van egy 1,5 éves kisfiunk;) életem legjobb döntése volt. És ő is örült nekem akkor nagyon!
2019. jan. 19. 21:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Párommal így ismerkedtünk meg. Persze sokan írtak akkoriban meg jelölgettek, de nem reagáltam soha. Ő valamivel megfogott, közel is lakott hozzám, adtam egy esélyt a személyes találkozásnak, amit nem bántam meg. Azóta együtt is élünk 😊
2019. jan. 20. 07:04
 9/13 The pale emperor ***** válasza:

Azért mindig elborzadok az ilyen válaszokon. Szóval ha jól értelmezem az utcán ne menjen oda, facebookon ne írjon, fórumon ne írjon. Akkor mit lehet? A nők elvárják, hogy kezdeményezzen a férfi. Mégis akkor hol?

On: Ha akár facen írna, normálisan miért ne?

2019. jan. 20. 08:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Inkább jöjjön oda utcán nyugodtan. Vagy boltban, vagy akármi.
2019. jan. 20. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!