Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen helyzetben örültök annak, ha egy pasi odamegy hozzátok?
Először is, arra lennék kíváncsi, hogy ha szimpatikus nektek egy pasi, akkor szívesen szemeztek vele, mosolyogtok rá? Vagy ez helyzetfûggő?
Másrészt pedig, ha mondjuk szemeztek és mosolyogtok, az már egyértelmű jelzés hogy menjen oda hozzátok a pasi? Vagy ez is helyzetfüggő?
Csak mert bizonyos fórumok és a témával foglalkozó “szakértők” azt mondják, hogy a szemezés, mosolygás igenis MINDEN esetben felhívás hogy közelítsenek a srácok a lányok felé.
Én ezt nehezen tudom elképzelni, legalábbis kevés ilyen szituációt látok magam előtt.
Köszönöm, 27/F
Én semmilyen helyzetben, utálom, ha vadidegenekkel kell szóba állnom élőben. Ez az én saram, belátom.
Amúgy.. nem értem, minek szemezne meg mosolyogna valaki egy pasira, ha nem akarja, hogy odamenjen hozzá. :D
En csak olyan helyzetben ha en is szemznek az illetovel (mert akkor mar egyertelmu hogy kolcsonos a dolog) . Es helyen belul pedig olyan ahol nincsenek sokan korulottem pl egy padon ha ulok vagy egy kavezoban ha nem vagyok elfoglalt es latszikk hogy csak pihengetek. Pl egy teli buszon nem szeretnem ha odajonnenek hozzam mert zavarba hoz hogy masok elott valaki leszolit stb stb.
De ez csak az én tapasztalatom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!