Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Volt valaki már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Volt valaki már hasonló helyzetben? Tanácsot kérek.

Figyelt kérdés

az a helyzet, hogy van egy srác aki bejön nekem és látom rajta hogy én is tetszem neki folyton küldi a jeleket..stb. tök helyes, nagyon vagány...stb . Viszont az a baj hogy én nem tartom magam olyan jó nőnek hogy "méltó" legyek hozzá. Tudom hogy nincs önbizalmam... az egyetlen szép dolog rajtam (szerintem) az acom... és neki is csak ennyi tetszhet rajtam , meg még esetleg az hogy jól öltözködök, szép ruhákban járok, magassarkú...stb. és úgy jó az összhang XD viszont nincs nagy mellem nincs szép nőies lábam...tök vékony vagyok ... és félek, hogyha mondjuk majd egyszer összejön a dolog, járni kezdünk és meglát mondjuk fürdőruhában akkor kiábrándul belőlem :S

Mondjuk van nálam sokkal vékonyabb barátnőm is akire viszont buknak a pasik én meg nem értem hogy miért vagyok ilyen önbizalomhiányos , holott sokkal jobb csajnak tartom magam nála :S Mondjuk azt is hozzá kell tenni, hogy nekem mindig is az olyan pasik tetszettek akiknek általában a nagymellű bombázók jönnek be nem az ilyen átlagos lányok mint én. Úgyhogy egy álom válna valóra ha összejönnénk :$

Tudnátok valami tanácsot adni az önbizalomhiányom ellen XD és az ellen hogy folyton csak a hibákat látom magamon, amik mások szerint értékek :/ :S

kort is kérek :)

23/L

2012. máj. 26. 11:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha küldi a jeleket, akkor bejössz neki. Ne gondold túl, nyiss felé.

"és neki is csak ennyi tetszhet rajtam" - Szánalmas butaság ilyesmiket gondolni

24F

2012. máj. 26. 12:11
 2/11 anonim ***** válasza:

Van egy ütközés a leírt kérdésedben:

-"Viszont az a baj hogy én nem tartom magam olyan jó nőnek hogy "méltó" legyek hozzá."

-"Mondjuk van nálam sokkal vékonyabb barátnőm is akire viszont buknak a pasik én meg nem értem hogy miért vagyok ilyen önbizalomhiányos , holott sokkal jobb csajnak tartom magam nála"

Az önbizalomnövelés nem könnyed kirándulás és nem megy gyorsan véghezvihető dolog,számos segítséget találhatsz az interneten erről,én is szoktam kutakodni ez ügyben.De szerintem kezdésnek ne nyilatkozz magadról negatívan,és higgy abban hogy attól függetlenül amilyen tested van megfognak szeretni téged is,csak ne légy magaddal mostoha és a világ sem lesz az onnantól fogva.

2012. máj. 26. 12:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

"szép ruhákban járok, magassarkú...stb. és úgy jó az összhang"

"én meg nem értem hogy miért vagyok ilyen önbizalomhiányos , holott sokkal jobb csajnak tartom magam nála."

Ezek alapján én azt tudom mondani, hogy nem vagy te egy cseppet sem önbizalom hiányos, csak kritikus vagy magaddal szemben.

A kettő nem ugyan az.

Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha abbahagynád a magaddal való foglalkozást, és sodródnál az árral. Ne akarj mindig a társadalmi elvárásoknak megfelelni, hanem légy önmagad. A pasiknak az jön be, ha látják, hogy kiegyensúlyozott vagy, sokat mosolyogsz, és elégedett vagy magaddal.

Van egy közel 130 kg-s barátnőm, és olyan pasit talált magának 3 éve, hogy Angelina Joile is megirigyelné. ;) Jövőre lesz az esküvőjük. És miért? Sokat mosolyog a lány, szépen öltözködik, szép arca van, és pozitív egyéniség. Leszarja, hogy más mit mond róla. És ő így boldog. Persze most 1000-el tornázik, hogy az esküvőre megszabaduljon jó pár kilótól.

Szóval hagyd el a kritikát, érezd magad jól, és élj a lehetőségekkel!

2012. máj. 26. 12:28
 4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm , sokat segítettetek :)
2012. máj. 26. 12:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Ugyan hagyd már! Ha nyíltan céloz és kezdeményez,akkor biztosan nagyon tetszel neki! Ne legyél már önbizalomhiányos!!!! :)))))
2012. máj. 26. 12:52
 6/11 anonim ***** válasza:
nálam a szép arcú, vékony, pici mellű és fenekű lányok lazán lehetnek 10/10esek, ha nem bunkóság
2012. máj. 26. 13:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Kezdeményezz ! Ha nem lépsz akkor BIZTOS , hogy álmod nem válik valóra !
2012. máj. 26. 16:11
 8/11 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy egy héten csak egyszer találkozunk... egy csoportos foglalkozás keretében és akkor is teljesen más dolgokkal vagyunk elfoglalva így nem sok idő marad arra hogy beszélgessünk és jobban megismerjük egymást... :/
2012. máj. 26. 20:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha beléd szeret úgy sem fog számítani neki annyira a külsőd és legyél magaddal megelégedve ha küldi a jeleket az csak jót jelenthet :)
2012. máj. 26. 23:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha csak heti egyszer találkoztok mond neki hogy szükséged van valamiben a segítségére ( mindegy mi tégy tönkre egy villanykörtét vagy hasonló a férfiak szeretik hasznosnak érezni magukat és ha tetszel neki akkor segít így több időt tölthettek együtt és kiderül minden) ;)
2012. máj. 27. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!