Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már vki hasonló helyzetben? Hogy lehet elfelejteni olyan embert, akit még szeretsz?
Figyelt kérdés
Még mindig a volt barátomat szeretem, de már reménytelen a helyzet, neki van bnője. Sokat sírok miatta, pedig már több mint fél éve vége a kapcsolatnak. Hívnak el fiúk randizgatni, az elején mindenkit visszautasítottam, de nem rég elmentem párra. Akkor is untam az egészet, az exemre gondoltam, hogy vele milyen jó volt. Most van egy fiú, elhívott ő is, de félek hogy megint ugyanez az érzés tör rám, hogy nála sose találok jobbat. Hogy lehet vki emlékét törülni?? Képtelen vagyok rá. 19/L2012. márc. 10. 10:32
1/3 anonim válasza:
elmondom, hogy én, hogy csinálom... nem a legjobb megoldás valószínűleg de ez van
Sok buli + sok alkohol + 1 éjszakás kalandok
pár ilyen és kicsit jobb szokott lenni nekem
nappal meg rengeteg csoki és fagyi !
2/3 anonim válasza:
egyszer eljön majd az igazi,aki tényleg elfeledteti veled...aki mellett újra boldog lehetsz...csak figyelj oda,h észrevedd...velem hasonló helyzet volt,..én azt a fiút választottam akivel újra boldognak éreztem magam...ő még randit sem kért tőlem,csak szimplán nagyon felvidított,feltöltött boldogsággal amikor találkoztunk spontán...nem is tudta,h mennyit segített nekem ezzel,aztán megcsókoltam,és nem is ellenkezett,azóta is együtt vagyunk,az exem meg már nem érdekel.
3/3 anonim válasza:
Szija! Sajnos én is ebben a helyzetben vagyok:( Én is sokat sírok miatta. Nekem annyival is rosszabb,hogy sok barátnőm eltávolodott tőlem, és alig van valaki, sőt szinte senki, akivel eltudnék menni valahova :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!