Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztam a múlt héten egy gyönyörű, kedves lánnyal. Csak beszélgettünk. Nem akartam tőle semmit, de most már nem tudom elfelejteni. Járt már így valaki? Mit tegyek?
Ha jól belegondolok.. akkor Ő a legszebb lány, akit valaha láttam. Magas termetű, hosszú barna hullámos hajjal... szép nagy keblek, formás fenék. De az az arc.. a szeme folyton mosolyog....
Tudom, hogy 20 perc beszélgetés alatt főleg a külső az, ami alapján megítéljük a másikat, de azt érzem, hogy nekem Ő kell.
Mivel csak utólag, kis gondolkozás után esett le mindez, semmilyen elérhetősége nincs meg, ráadásul csak a keresztnevét tudom. Szinte nulla az esélyem, hogy újra látom. Hogyan tudnám elfelejteni? (Évek óta nem fogott így meg senki.)
Én nem próbálkozok be minden jó csajnál. Sőt, általában nem is szoktam próbálkozni. Ritkán szólítok meg valakit csak azért, mert külsőre tetszik.
Ebben az esetben is a lány szólított meg engem, amiből beszélgetés lett.
Hogy érted, hogy én is? Te is jártál már így?
(amúgy tudom, hogy gyorsabban kellett volna gondolkoznom) De én ilyeneket nem szoktam 20 perc alatt eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!