Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkoztam a múlt héten egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkoztam a múlt héten egy gyönyörű, kedves lánnyal. Csak beszélgettünk. Nem akartam tőle semmit, de most már nem tudom elfelejteni. Járt már így valaki? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha jól belegondolok.. akkor Ő a legszebb lány, akit valaha láttam. Magas termetű, hosszú barna hullámos hajjal... szép nagy keblek, formás fenék. De az az arc.. a szeme folyton mosolyog....

Tudom, hogy 20 perc beszélgetés alatt főleg a külső az, ami alapján megítéljük a másikat, de azt érzem, hogy nekem Ő kell.

Mivel csak utólag, kis gondolkozás után esett le mindez, semmilyen elérhetősége nincs meg, ráadásul csak a keresztnevét tudom. Szinte nulla az esélyem, hogy újra látom. Hogyan tudnám elfelejteni? (Évek óta nem fogott így meg senki.)

2012. márc. 6. 00:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy melyik egyetemen tanul, de az sem sokat segít. Több ezren járnak oda....

Végigzongoráztam ezeket magamban, próbáltam megtalálni a profilok között is, de nem találtam.

Lehet, hogy a sors akarja így.

A legjobb lenne elfelejteni. Tudom, hogy erről nem szabadna így lemondani, de én két lábbal állok a földön, és tudom, hogy milyen kevés az esélyem.

2012. márc. 6. 00:35
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Akk leülsz a bejáratba az egyetemnél és megvárod :) ennyi :P
2012. márc. 6. 00:38
 13/15 Pér ***** válasza:

Ezt úgy hívják, hogy "szerelem első látásra".

Teljesen normális dolog.

Nincs könnyű dolgod, de ha valóban "őrt állsz" ott, ahol találkoztatok, talán van esélyed, hogy újra összefussatok, de ha ott nem állsz a sarkadra és nem mondod el amit itt leírtál a kérdésben, akkor jó eséllyel tutira bukod a projectet.

Legfeljebb nemet mond. ...és akkor mi van? Kicsit vergődsz még, aztán lassan elsimulnak az első nagy hullámok és nyugodtan továbbvitorlázol a következő ilyen kis gyöngyszem felé.

2012. márc. 6. 11:49
 14/15 anonim válasza:
na sikerült megtalálnod? :)
2012. ápr. 3. 07:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem találtam meg.
2012. ápr. 3. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!