Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még valaki hasonló helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
19 éves egyetemista vagyok az ELTE-n és a f@szom kivan. Soha nem volt barátnőm, még nem smároltam, másról ne is beszéljünk. Körülöttem mkinek van csaja, vagy legalább képes néhány hetes kapcsolatokra. Sok lány ismerősöm is van, mondják hogy humoros, jó fej vagyok, a kinézetem átlagos, sportos. Az utóbbi évben különösen ráálltam a dologra, de minden csajnak lett másik pasija, vagy már volt, így maradtam egy jófej srác. És legjobban a szokásos duma idegesít, hogy egyszer úgyis megtalálom a párom. Blabla. A másik, hogy nem akarom, hogy egy csajom legyen egész életemre, 30 évesen meg rájönni, hogy nem éltem ki magam.
2011. febr. 13. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Némileg ismerős, bár igazából ha akarnám lehetbe bnőm, nem is rossz, de én kivárok a jobb lehetőségre. Szard le h a tõbbieknek van, neked is lesz, akkor mikor nem is fogsz rá számítani...ez egy ilyen dolog;) 18F
2011. febr. 13. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:

Jó fej vagy, az a baj.

17 lettem nem rég és még nekem sem volt csajom. Egy lányba vagyok belezúgva fél éve, akinek közben barátja is volt, de már vége azzal. Egyértelművé tette hogy nincs esélyem nála, mégis nehéz elfelejtenem. Szereplek egy nagyszabású színházi darabban holnapután és eldöntöttem hogy holnap végigmegyek a suliban az összes eddig látásból ismert jó csajon és mindegyiket elhívom az előadásra és utána sétálni. Valamelyik csak igent mond, ha máshogy nem a nagy számok törvénye szerint.

É is kb. úgy írnám magam le, mint te. Mint már írtam, eddig jó fej voltam én is. Szar ötlet volt. Ha g*ci vagy, de közben nyomulsz rájuk, néha pedig még kedves is vagy, az sokkal kifizetődőbb. Járj bulizni, azt én is nem rég kezdtem el.

2011. febr. 13. 21:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Én 21 éves lány vagyok.

- egytemre járok, talán mondhatom, hogy szorult belém egy kis intelligencia és értelem

- a legtöbb ember szerint szép és aranyos vagyok

- ha van párom, azért megteszek mindent, soha nem csalnám meg, soha nem hazudnék neki

- humorom nekem is van, néha kicsit nyers és szarkasztikus de ez van :)

Nagyjából megvannak azok a tulajdonságok, amiket a férfiak "elvárnak" egy nőtől, mégsincs párom. De engem már nem érdekel. Ennél többet nem tudok nyújtani, ötletem sincs min kéne változtatni. Sokszor várom a negatív kritikát, hogy ugyan mit rontok, mit csinálok rosszul, de mindig azt mondják, hogy nincs velem baj... Akkor meg miért vagyok egyedül? Én sem értem. Bele kell törődni, és várni, hátha egyszer megfelelek valakinek.

Megértelek, de megoldást én sem tudok rá sajnos.

2011. febr. 13. 22:01
 4/8 A kérdező kommentje:
a bulizással nincsenek problémáim. amúgy belegondolva mekkora s.zarság ez: a csajok mikor csalódnak egy pasiban mindig azt mondják hogy miért nincs egy rendes pasi. gyakran ott van az orruk előtt, de az nem elég vonzó nekik, nekik több kell. a csajok se tudják mit akarnak.
2011. febr. 13. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Erre nincs megoldás, igazad van a csajok se tudják mit akarnak. Az a helyzet, hogy ha azt mondják egy jó fej csávó vagy akkor nem akarnak többet úgyse. Humorosság ide vagy oda MAJDNEM minden csaj egy féle csávót akar. Az "egyszer úgyis megtalálod" szöveg valóban idegesítő, de egy apró tanács ha egy csajjal olyan helyzetbe kerülsz sose kezeld úgy, hogy te akarsz tőle valamit akkor nem koppanhatsz te se nagyot és a csaj fog elgondolkodni, hogy hoppá lehet mégse kellek neki mi a baj velem? onnantól te pedig már sínen vagy utána lassan kell rávezetni a dolgokra..
2011. febr. 13. 22:10
 6/8 A kérdező kommentje:

a 3.ik hozzászólóval hasonló a helyzetünk. :(

Egyszer úgy megkérdezném némelyik lány ismerősöm, hogy nem jövünk össze? Tuti nagyot nézne, de leszarom. ,,Ha szerinted jófej vagyok és nem gáz ahogy kinézek, akkor mi az akadálya???" Egyszer meg fogom kérdezni :D

2011. febr. 13. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:
Miért egyszer? Miért nem holnap?
2011. febr. 13. 23:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Én több mint 10 évig egy nővel voltam. Nem zavart, hogy nincs több. 35 leszek és nem zavar, hogy nem éltem ki magam, nem ezért szakítottam. Fél éve nincs senkim és nem zavar, mert tudom, hogy lesz. Pótlékot tudtam volna szerezni, de az üres szex nekem kevés.

25-28-nak néznek, én pedig éppen ezt a korosztályt keresem. Viszont a 37-43 éves lányokkal jövök ki a legjobban. Elvben semmi esélyem, de tudom, hogy hamarosan rá fogok találni valakire. Ha másként nem, hát majd ez egyik lány ismerősöm szólni fog a barátnőjének, hogy van egy jó fej srác ismerőse...

2011. febr. 14. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!