Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vki, aki volt hasonló helyzetben, segítene?
Van egy lány, 4 éve ismerem, szinte mindent tudok róla, és egyre inkább kezd tetszeni (megint). Fogalmam sincs h miképp kerülhetnék hozzá közelebb (mármint barátságnál közelebb) v hogyan vágódhatnék be nála. Túl sok dologról nem nagyon tudom kérdezni, mert - amint már írtam - szinte mindent tudok róla és ő is rólam, pedig nem voltunk sose a legnagyobb barátok, csak kijöttünk egymással.
Ma kihívtam talira, kijött korizni, lementünk a tópartra, de vhogy nem ment olyan simán v folyékonyan a beszélgetés, mint ahogy az nekem menni szokott, néha eléggé erőltetett volt.
Ha nem ismerem az épp aktuális lányt, nem szokott gondom lenni, ilyen esetben viszont még nem voltam, elfogadnék néhány tippet :)
16/F
"Szerintem vidd le a tópartra majd b_aszd be a vízbe és mentsd ki ! te leszel a hős!"
Nekem ez bejött. Elhivtam csónakázni a tó közepén megkértem, hogy táncoljon, kicsit megdöltem, dölt a csonak is, kiesett én meg utánna ugrottam és őőő... úszkáltunk kicsit, hülyéskedtünk visszamásztam és besegítettem a csónakba. Mindketten röhögtünk, bejött neki.
Értelmesek hada látom aktív éjszaka , látszik nincs aki velük szórakozzon hát másokat cseszegetnek! Ostobák!
Bocsi...
Szerintem ne görcsölj annyira, légy természetes és hagyd hogy maguktól alakuljanak a dolgok! HA nem strapálod magad azzal hogy mit is mondj, hogy is kérdezd, stb., sokkal könnyebben fogtok beszélgetni. De amíg ennyire megtervezed az egészet, és ennyire maximalista vagy, addig a gátlásaid lesznek az előtérben!
Légy laza, kedves, humoros és legfőképp önmagad és a siker nem marad el!
Remélem segítettem! 27L
köszi szépen :)
bár annyit még h nincsenek gátlásaim beszéd terén, sosem erőltetem magam, de mégis mindig tudok miről, bárkivel, és most sem terveztem előre semmit, nem szokásom, és nem is akartam azzal foglalkozni h mit is mondjak, csupán akkor amikor nem ment annyira a beszélgetés akkor kezdtem kicsit ideges lenni (bár ezt ő nem látta, mert nevetett és jól érezte magát) és egy picit görcsölni, mert nem tudtam mi van velem, nem jellemző ez rám
én sem értem, de elég sokan vagyunk még így... :-\
85%-os thx :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!